Aanmelden voor maatjes-appgroepen

Ben jij nieuw bij DWARS? Of ben je al iets langer lid, maar nog niet zo actief? Wil je graag andere nieuwe leden leren kennen? Wil je meer leren over DWARS? Wil je graag vragen kunnen stellen aan ervaren DWARSers? Wil je graag in een gezellige appgroep terecht komen met andere DWARSers?

Word dan lid van de DWARSe maatjes-appgroepen!

Wat zijn maatjes-appgroepen?
Dit zijn appgroepen die bestaan uit twee ervaren DWARSers, de maatjes, en zes tot acht nieuwere DWARSers. Deze appgroepen zijn bedoeld om andere DWARSers makkelijk te leren kennen en ook al je vragen te kunnen stellen over DWARS. Maar bovenal zijn ze natuurlijk supergezellig!

Hoe kom ik in een maatjes-appgroep als nieuwe DWARSer?
Dat kan door je in het formulier hieronder op te geven. Hiervoor moet je wel lid zijn. Je krijgt dan een email als bevestiging. Binnen een maand word je dan toegevoegd aan een maatjes-appgroep.

Ben je al een meer ervaren DWARSer? Meld je dan aan als maatje!

Veilige sfeer in de appgroepen
Bij DWARS vinden we een veilige sfeer in de appgroepen belangrijk. Daarom is het alleen mogelijk om lid te worden van de appgroepen als je lid bent van DWARS. Je kan lid worden door hier te klikken. Ook geldt in de appgroepen de gedragscode van DWARS. Deze vind je hier.

Heb je nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar Neele via neele@dwars.org.


Aanmelden voor de maatjes-appgroepen

  • Je krijgt op dit emailadres een bevestiging van je aanmelding voor de maatjes-appgroepen.
  • Let op: dit moet het telefoonnummer zijn waarmee jij whatsapp gebruikt.