Het bestuur van DWARS Limburg is per 19 juni 2022 aangesteld en bestaat uit de volgende personen:

Jennifer Slippens – Voorzitter

Jennifer (1998) is sinds 2020 lid van DWARS. Na een jaar als voorzitter heeft ze besloten het graag nog een keertje te doen. Dit jaar wil ze zich inzetten voor het vertegenwoordigen van jongeren in de politiek en het betrekken van DWARS binnen de GroenLinks afdelingen in de provincie.

Jennifer heeft afgelopen jaar HBO Rechten afgerond aan Hogeschool Zuyd.

Contact:
Mail: voorzitter.limburg@dwars.org

Henk Gongriep – Secretaris

Henk (1999) is sinds 2020 lid van DWARS en heeft Applied Science gestudeerd in Eindhoven. Het komend jaar gaat hij zich inzetten als secretaris van DWARS Limburg. Henk zet zich graag in om DWARS Limburg vloeiend en draaiende te houden achter de schermen. Verder wilt hij een beter inzicht creëren over de verduurzamende wetenschap en de politiek eromheen.

Contact:
Mail: secretaris.limburg@dwars.org

Gijs Raaijmakers – Penningmeester/vice voorzitter

Gijs (2000) is een recent lid van DWARS. Hij zet zich dit jaar in voor de afdeling Limburg als penningmeester en zal zich ook bezighouden met opiniestukken. Zijn streven is om jongeren bewust te maken van hun invloed op de politiek.

Gijs studeert filosofie aan de Radboud Universiteit.

Contact:
Mail: penningmeester.limburg@dwars.org

Jolijn van de Molengraft – Algemeen bestuurslid

Jolijn (2001) is sinds 2021 lid van DWARS. Komend jaar gaat ze zich vooral inzetten om activiteiten te organiseren met DWARS Limburg, en zodoende de afdeling weer wat actiever te maken. Als je een idee hebt voor een activiteit of interesse hebt ze mee te organiseren, kan je haar een mail sturen.

Jolijn studeert aan het Maastricht Science Programme met een focus op klimaat en duurzaamheid.

Contact:
Mail: activiteiten.limburg@dwars.org