Vacatures

DWARS Limburg zoekt nieuwe bestuursleden!

03 juni 2022

DWARS Limburg gelooft dat diversiteit bijdraagt aan een sterker bestuur en dus een sterkere vereniging. Wij nodigen dan ook iedereen van alle genders, etnische achtergronden, werk- en opleidingstypen, geaardheden en geloofsovertuigingen uit om te solliciteren voor een functie in het bestuur.
Heb jij het naar je zin bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor afdeling Limburg? Solliciteer dan nu voor een van de bestuursfuncties! Als bestuurslid hou je je bezig met de lokale politiek, zorg je dat onze afdeling in Limburg goed loopt en organiseer je veel leuke activiteiten.
Kijk jij uit naar een bestuursjaar binnen DWARS Limburg? Lees dan hieronder over de functies! De verkiezingen van het bestuur vinden plaats op de Algemene Afdelingsvergadering. Bij vragen over de functie kan contact opgenomen worden met het huidige bestuur via limburg@dwars.org.

Klik hier om de vacatures te bekijken