Zomer AAV ⛱️

Op dinsdag 21 mei 2024 is de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) Zomereditie ⛱️ van DWARS Leiden-Haaglanden. Hou voor praktische informatie de agenda in de gaten. Aanmelden kan tot 18 mei 2024.

 • Stemmen & Verkiesbaar stellen
  Op dit halfjaarlijkse evenement wordt er democratisch gestemd op kandidaten voor het nieuwe bestuur 2024-2025. Ook legt elk oud bestuurslid verantwoording af. Ieder lid van DWARS Leiden-Haaglanden mag stemmen op twee voorwaarden: (1) je hebt geen gebruik gemaakt van stemrecht in een andere afdeling in de afgelopen 3 maanden, en (2) je hebt je op tijd aangemeld.
  ! – Word jij ons nieuwe bestuur? Lees hier alles over wat jij kan doen en solliciteer vóór 5 mei 2024.
 • Moties & Amendementen
  Moties en amendementen (wijzigingen voor het afdelingsreglement) kunnen ook op de AAV worden ingediend. Deze kan je hier (amendement) en hier (motie) indienen tot 18 mei 2024. Als de motie pas na deze deadline actueel en relevant is geworden, mag deze alsnog worden ingediend.
 • Reader
  Alle belangrijke informatie over deze avond kan je lezen in de reader (coming soon). Hier vind je meer informatie over hoe een AAV werkt. Ook kun je daarin alvast de verantwoording van het bestuur en de kascommissie lezen.
 • Vragen?
  Ben je nog niet zo lang lid en wil je graag een buddy om samen naar de AAV te gaan? Dan kan je dat aangeven in het aanmeldformulier. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar secretaris.leiden-haaglanden@dwars.org of neem contact op met één van de andere bestuursleden.