Sprekersavond Rehabilitatie

Aan het einde van de gevangenisstraf wordt de gedetineerde voorbereid op zijn terugkeer naar de maatschappij. Maar hoe vindt deze rehabilitatie eigenlijk plaats? Hoe voorkom je dat iemand opnieuw de fout ingaat? En is het wel te rechtvaardigen dat gedetineerden na tweederde van hun straf weer vrij komen om te resocialiseren?

Op woensdag 13 februari 2019 organiseert DWARS Leiden-Haaglanden een sprekersavond over rehabilitatie en resocialisatie in het Nederlandse strafrecht samen met de commissie Recht en Democratie. In de vorm van een panelgesprek gaan sprekers praten over deze onderwerpen en al jullie vragen beantwoorden. Ben jij er ook bij?

De inloop is om 19:00 en om 19:30 zal de avond beginnen.

Voor meer informatie of met vragen kun je mailen naar leiden-haaglanden[at]dwars.org.

Heb je interesse in de commissie Recht en Democratie, dan kun je mailen naar sjoerd-paul[at]dwars.org en/of geert[at]dwars.org.

Wil je er graag bij zijn, maar zijn er bijzondere omstandigheden waar we rekening mee moeten houden? Stuur een mailtje naar secretaris.leiden-haaglanden[at]dwars.org. Dan kunnen we een oplossing zoeken! Er wordt vertrouwelijk omgegaan met persoonsgegevens.

13

Feb

Sprekersavond Rehabilitatie

DWARS Leiden-Haaglanden

Bookstor Café, Noordeinde 39, Den Haag
19:30