Politieke Jongeren Organisaties Karaoke-Battle

De afdeling DWARS Leiden Haaglanden staat bekend om de gezelligste sfeer binnen DWARS. Dat willen wij graag zo houden, daarom hebben wij een klassieke Leiden-Haaglanden karaoke avond georganiseerd maar dan met de andere lokale politieke jongeren organisaties in Den Haag! Kom je ook mee om een liedje te zingen of te zien hoe anderen dat doen onder het genot van een drankje?

Het is tevens een mooie kans om buiten je DWARS bubbel te komen, verder zullen er namelijk leden zijn van: JD Leiden Haaglanden, JS Den Haag – Leiden, JOVD Den Haag e.o., CDJA Den Haag, ROOD Den Haag, en PINK Zuid-Holland!

Toegang bij Thai Princess kost 2 euro per persoon, maar als je je aanmeldt betalen wij de entree! Aanmelden kan door vóór vrijdag 12:00 een berichtje te sturen naar de bestuurstelefoon, het nummer hiervoor is 06-45360208! Vergeet niet je naam erbij te noemen zodat het voor ons duidelijk is wie er precies komen!

Dit evenement is 18+!! Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen. 18- leden zien we graag bij de volgende activiteit 21 november!

09

Nov

Politieke Jongeren Organisaties Karaoke-Battle

DWARS Leiden-Haaglanden

Thai Princess, Achterom 10 Den Haag
20:00