Inputavond Politiek Programma

De programmacommissie is al een tijdje bezig met het verzamelen van ideeën voor het nieuwe politiek programma. Jouw mening is daarin heel belangrijk! Daarom trekken we in september door het land om jullie input te verzamelen. Het politiek programma is belangrijk voor DWARS en DWARSers, dus zet deze datum in je agenda!

Tijdens deze avond gaan we met jullie in gesprek, peilen en verzamelen we al jullie input om daar verder mee aan de slag te gaan. De avonden bieden drie verschillende mogelijkheden om input te leveren. Klik hier voor meer info daarover.

Elke inputavond zijn er een aantal Hete Hangijzers die worden besproken 🔥

In Rotterdam gaan we de volgende Hete Hangijzers bespreken:
• CO2-opslag
• Besnijdenis
• Flexwerk
• Positieve discriminatie

Zijn dit onderwerpen die je aan het hart liggen? Kom dan vooral langs om je mening erover te kunnen delen! Kan je er niet bij zijn, maar wil je graag je mening kwijt? Stuur dan je input naar programmacommissie [at] dwars.org

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via http://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Casey via casey [at] dwars.org.

 

 

 

12

Sep

Inputavond Politiek Programma

DWARS Leiden-Haaglanden

Dirk Smitsstraat 76, 3031 XE Rotterdam, Nederland
19:00