Afdelingsweekend DWARS Leiden-Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond

Het duurt nog even voordat het zover is, maar de voorbereidingen zijn al even bezig. Het afdelingsweekend komt er weer aan! Een gezellig, DWARS weekend waarin DWARS Leiden-Haaglanden en DWARS Rotterdam-Rijnmond samen weg gaan.

Dit jaar zal dit weekend plaatsvinden op vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei. Meer informatie volgt nog, maar als je meewilt raden we aan dit weekend alvast vrij te houden in je agenda! Er wordt om een eigen bijdrage gevraagd, die moet nog worden vastgesteld, maar dan verzorgen wij alles. Als je nu al vragen hebt, kun je mailen naar leiden-haaglanden[at]https://dwars.org of rotterdam[at]https://dwars.org of neem contact op met Marit de Goede (Leiden-Haaglanden, 06-11417834) of Larissa Vlieger (Rotterdam-Rijnmond, 06-22011184).

Dit weekend is voor iedereen. Als je graag wilt komen, maar er rekening gehouden moet worden met bijzondere omstandigheden horen wij dat graag. Dit kan van alles zijn, van fysieke benodigdheden, allergieΓ«n of heimwee tot psychische situaties. We willen er graag voor iedereen zijn. Je kunt mailen naar secretaris.leiden-haaglanden[at]https://dwars.org of contact opnemen met Rianne Pieffers (secretaris, 06-22553424). Er wordt vertrouwelijk met privacy-gevoelige informatie omgegaan.

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Leiden-Haaglanden
  • Tijd: 24 May 2019