Afdelingsbattle

Hopelijk zijn jullie volgende week niet uitgebattled door de DWARSe Kampioenschappen, want wij hebben ook nog een wedstrijd op het programma staan! Helaas hebben we niet alle tradities kunnen doen dit jaar, maar hiervoor hebben we een online variant gevonden…maak jullie klaar want de Afdelingsbattle komt eraan.

Welke stad of regio binnen onze afdeling is nou eigenlijk de creatiefste, leukste, slimste of gezelligste? We gaan het volgende week woensdag 27 mei uitvechten!
De avond zal om 19.00 beginnen met een inloop op het spraakkanaal in de landelijke Discord. Zit je hier nog niet in? Meld je dan aan via https://dwars.org/dwars-gaat-digitaal. We zullen daar de algemene regels en uitleg van de onderdelen geven. Om 19.30 beginnen we met de opdrachten. Daarvoor maken we per team een Jitsi-link aan!

Om de teams te kunnen maken en jullie de nodige informatie te kunnen mailen werken we met een aanmeldingformulier. In het formulier geef je aan in welke stad je woont of voor welke stad je wilt strijden. Teams worden gemaakt door een onafhankelijke jury bestaande uit Rianne en Hiske. Mocht je vragen hebben, laat het dan ook aan ons weten!

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Leiden-Haaglanden
  • Tijd: 27 May 2020 19:00 inloop, 19:30 begin