Kialo – Een online discussieplatform voor DWARSers!

Binnen DWARS vindt er veel inhoudelijke discussie plaats. Maar voor een goede discussie moet je wel op de juiste plek zijn op het juiste moment.  Op Kialo kunnen alle leden meedoen aan elke discussie, waar je ook bent en wanneer je maar wil! Kialo is een makkelijk online discussieplatform. Als je lid bent van DWARS kan je er meediscussiëren door met nieuwe argumenten te komen en aan te geven welke argumenten jij het sterkst vindt. Je kan zelfs stellingen plaatsen om een nieuwe discussie op te starten.

Een account maken

Een account in maken is heel eenvoudig. Je volgt simpelweg de invite-link. Deze kan je krijgen door een mailtje te sturen naar onze secretaris waarin je vraagt om de invite-link voor Kialo. Deze zal jou (mits je lid bent van DWARS) een invite-link sturen. Via de link wordt je eerst door het registratieproces geholpen, waarna je direct deel bent van het team DWARS.

LET OP:

  • Het platform is niet anoniem. De gebruikersnaam die jij kiest, kan iedereen binnen het team zien. Ook jouw deelname aan discussies (argumenten en stemmingen) is voor iedereen zichtbaar.
  • Gebruikmaken van Kialo is vrijwillig en op eigen risico. DWARS heeft geen privacyovereenkomst met Kialo en kan dus niet garant staan voor de bescherming van jouw persoonsgegevens. Kialo heeft servers in de Verenigde Staten en deelt gegevens met derden. Zie voor meer informatie hierover de privacyvoorwaarden van Kialo.

Het kialo-handboek

Wil je meer weten over hoe je op Kialo meedoet aan discussies en hoe je ze zelf begint? Lees dan het Kialo-handboek dat DWARS heeft opgesteld. Je kan het hier lezen.