Kandidaten Zoekcommissie

Op het DWARS Zomercongres wordt een nieuwe Zoekcommissie aangesteld! Benieuwd naar de kandidaten? Lees snel verder!

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Zomercongres? Je hebt nog maar tot 1 juni (nog maar een paar dagen dus) om je aan te melden voor een slaapplek, en tot 6 juni om je aan te melden zonder slaapplek. Aanmelden kan hier.

◄ Terug naar alle kandidaten

 

zoekcommissie

Neele Boelens

17 jaar, Nijmegen

Beste DWARSers,

Ik ben Neele, 17 jaar en ik woon op dit moment in Nijmegen. Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad, maar aankomend jaar ga ik beginnen met de studies taalwetenschap en bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Ik hoop dan ook binnenkort te kunnen verhuizen. Inmiddels ben ik al wel een heel jaar en twee maanden lid van DWARS. Ik voelde me altijd direct thuis bij DWARS en heb me dan ook in de korte tijd dat ik lid ben, al vol enthousiasme ingezet. Zo ben ik afgelopen jaar voorzitter geweest van de geweldige afdeling Arnhem-Nijmegen en heb ik tijdens de campagne voor de Europese verkiezingen de campagnecommissie versterkt. Het lijkt me leuk om deze lijn voort te zetten, en dus zou ik graag willen plaatsnemen in de zoekcommissie aankomend jaar. Ik denk dat ik mijn enthousiasme goed kan inzetten bij het zoeken naar kandidaten voor de RvA en het landelijk bestuur.

Groetjes, Neele


Hiske de Boer

18 jaar, Zoetermeer

Lief DWARS,

Na bijna twee en een half jaar lid te zijn bij DWARS heb ik veel mensen leren kennen. Door mijn studie ben ik verhuisd vanuit een klein dorpje in Friesland (Eastermar voor de nieuwsgierigen onder ons) naar Zoetermeer. Hierdoor ken ik naast DWARSers vanuit de afdeling Leiden-Haaglanden ook DWARSers uit het hoge noorden van het land. Naast het kennen van mensen uit deze afdelingen ben ik momenteel ook actief bij drie inhoudelijke commissies. Hierdoor denk ik dat ik een goede bijdrage zou kunnen leveren aan de zoekcie. Dit wil ik graag doen door het talent wat ik zie zo goed mogelijk te plaatsen binnen onze mooie vereniging.

Naast DWARS heb ik natuurlijk nog een aantal andere dingen die me bezig houden. Zo studeer ik sinds dit jaar Internationale Politiek in Leiden, ben ik nog vaak in Friesland met vrienden Just Dance feestjes aan het houden, pingel en zing ik in mijn vrije tijd een beetje op mijn ukelele. Of ik spendeer mijn vrije tijd op het mooiste Waddeneiland waar ik het paardenmeisje in me naar boven kan halen tijdens het werken en daarnaast in de avonden met mijn ‘Ameland familie’ gezellig tijd kan spenderen.

Hopelijk tot snel op het congres!

Hiske


Freija de Hair

18 jaar, Rotterdam

Hi lieve DWARSers,

Ik ben Freija de Hair, dit weekend nog nét 18 jaar en ik kom uit Rotterdam. Je kan me kennen van een van de vier commissies waar ik bij zit, een demo, of een andere activiteit. Ook ben ik voorzitter van de commissie Recht & Democratie en redactielid van overDWARS. Verder zet ik me in voor Earth Strike Nederland en vind ik het leuk om tussen alles door wat vrijwilligerswerk te doen bij verschillende organisaties. Als het goed is ben ik dit jaar geslaagd voor mijn VWO en kan ik na de zomervakantie eindelijk gaan beginnen met mijn studie Liberal Arts and Sciences in Utrecht.

Ik ben door het bestuur van DWARS voorgedragen om deel te nemen aan de Zoekcommissie dit jaar. Dit lijkt me een ontzettend leuke uitdaging. Ik ben zelf nog niet heel erg lang lid, maar zou mezelf inmiddels zeker een goed geïntegreerde DWARSer noemen: ik ken heel wat oude en nieuwe DWARSers. En ik hoop natuurlijk vooral dat ik nog heel veel andere DWARSers leer kennen dit jaar, zodat we de meest geschikte kandidaten kunnen vinden voor de vele functies die er zijn. Ik was al vaak te vinden bij DWARS, maar je gaat me nu nog meer tegenkomen bij verschillende activiteiten door het hele land. Ik heb er enorm veel zin in om met de rest van de Zoekcie aan de slag te gaan en me in te zetten voor ons mooie en inclusieve DWARS.

Liefs, Freija


Annelijn Rüsing

22 jaar, Leeuwarden

Hallo, mijn naam is Annelijn Rüsing. Nu met mijn 22e jaar ben ik 4 jaar lid van DWARS. Van origine ben ik een echte Limburgse, vanwege mijn studie ben ik verhuisd. Van het meest zuidelijke puntje naar het hoge noorden woon ik nu in Leeuwarden. In Leeuwarden studeer in Kust- en Zeemanagement. Momenteel ben ik Vice-Voorzitter bij de afdeling Fryslân. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn camera op pad. Ik hoop plaats te mogen nemen in de zoekcommissie. Door mijn sociale houding ben ik niet bang met iedereen een praatje te maken, zelfs niet dat muurbloempje in de hoek. Zo hoop ik uit alle hoeken potentiële geschikte kandidaten te kunnen vinden.


Willem van ’t Spijker

22 jaar, Rotterdam

Lieve DWARSers,

Ik ben Willem en op het moment dat ik dit schrijf ben ik nog penningmeester van DWARS. Na afgelopen twee jaar afdelings- en landelijk bestuurslid van onze vereniging te zijn geweest, zou ik komend jaar graag nog wat voor DWARS betekenen door die ervaring in te zetten voor de ZoekCommissie. Ik heb afgelopen jaar als bestuurslid ervaring opgedaan die handig is bij het scouten naar mensen die zelf actief willen worden bij DWARS, zoals de functielast en de eigenschappen die je bij een functie binnen DWARS zullen helpen. Tevens denk ik die zaken goed aan in functies bij DWARS geïnteresseerde leden over te kunnen brengen. Ik heb volgend jaar ruim de tijd om in de ZoekCommissie te steken en zou graag mijn steentje bij willen blijven dragen voor DWARS.

Willem


Marte Vroom

23 jaar, Utrecht

Dag lieve DWARSers,

Mijn naam is Marte Vroom, ik ben 23 jaar en waarschijnlijk ken je me van de afdeling Utrecht, de actiecommissie en/of DWARS op Weg. Naast dat ik me graag bezighoud met campagne en het bijwonen van acties, studeer ik met veel plezier Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht, ben ik actief bij UUinActie (medezeggenschapspartij voor de Universiteit Utrecht) en ga ik na de zomervakantie aan de slag bij de faculteitsraad van Geowetenschappen.

Ik ben door het bestuur van DWARS voorgedragen om deel te nemen aan de zoekcommissie. Het lijkt me dan ook ontzettend leuk de uitdaging aan te gaan om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor de vele functies die er binnen DWARS te vervullen zijn. Je zal me dan ook het komende jaar bij allerlei DWARSe activiteiten in alle streken van het land zien verschijnen. Ik hoop hiermee een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan een krachtig, divers en inclusief DWARS.

Liefs, Marte


Benthe van Wanrooij

22 jaar, Nijmegen

Lieve DWARSers,

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier en liefde mezelf mogen inzetten als bestuurslid Scholing & Activiteiten bij DWARS. Daar heb ik veel DWARSers mogen ontmoeten, veel DWARSers met talent. De ervaring die ik het afgelopen jaar heb opgedaan en de mensen die ik heb ontmoet, hoop ik het komende jaar te mogen toepassen binnen de ZoekCommissie. Mocht je daarover nog vragen hebben, stel deze gerust!

Liefs,

Benthe


Myrte van der Zwet

20 jaar, Almere

Lieve DWARSers,

Afgelopen jaar heb ik me met veel liefde in mogen zetten als bestuurslid Campagne & Communicatie in het Landelijk Bestuur. Hier heb ik ongelofelijk veel nieuwe mensen ontmoet en talentvolle DWARSers leren kennen. Ik zou het onwijs leuk vinden als ik mijn kennis en kunde binnen DWARS nog even in zou mogen zetten binnen de Zoekcommissie! DWARS groeit en wordt steeds professioneler, en daarbij is het belangrijk om gemotiveerde mensen te vinden voor de juiste functies, en ik ga deze uitdaging graag aan. Mocht je nog vragen hebben, stuur me een mailtje, berichtje of slide in m’n DMs. Tot op het congres!

Liefs, Myrte


Meld je hier aan voor het Zomercongres!