Kandidaten secretaris

Op het DWARS Zomercongres verkiezen we een nieuwe secretaris! Onze kandidatencommissie is de afgelopen maanden hard aan de slag geweest om het congres te adviseren en te helpen met onze keuze. Benieuwd naar de kandidaten en hun adviezen? Lees snel verder!

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Zomercongres? Je hebt nog maar tot 1 juni (nog maar een paar dagen dus) om je aan te melden voor een slaapplek, en tot 6 juni om je aan te melden zonder slaapplek. Aanmelden kan hier.

◄ Terug naar alle kandidaten

 

secretaris

Lotte Meerhoff

20 jaar, Maastricht

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lotte. Ik kom uit Brabant en woon en studeer in Maastricht. Dit congres sta ik vol enthousiasme kandidaat voor secretaris en vicevoorzitter.

Als je het ergens niet mee eens bent, dan ga je dat veranderen. Daarom ben ik actief bij DWARS, als voorzitter van de afdeling Limburg en secretaris van de scholingscommissie. Het komende jaar wil ik me, vanuit het landelijk bestuur, samen met jullie inzetten voor onze idealen. Samen maken we de politiek groener, linkser en progressiever!

DWARS groeit hard en als secretaris wil ik de congressen laten meegroeien. Zodat jij jouw stem kan laten horen en natuurlijk ook omdat de congressen het hoogtepunt van het jaar zijn! Van binnenuit werk ik aan een sterke vereniging. Zo hoef jij niets te merken van de leuke chaos die DWARS soms achter de schermen is. Als vicevoorzitter wil ik me inzetten voor een hecht bestuur. Sparren, evalueren en stappen vooruit denken zorgen ervoor dat DWARS nog sterker wordt. Tot slot ben ik in staat de voorzitter op een krachtige en enthousiaste wijze te vervangen. Het komende jaar brengen wij onze ideeën daadkrachtig naar buiten.

Ik heb er al zin in om je te verwelkomen op het congres bij onze afdeling in Maastricht en ik hoop op je stem!

Advies kandidatencommissie:

Lotte is binnen de vereniging bekend als voorzitter van de afdeling Limburg en als secretaris van de scholingscommissie. Aan University College Maastricht volgt ze vakken in de richting van politiek en bestuur. Als ze verkozen wordt gaat ze parttime studeren in Utrecht. Lotte haalt energie uit DWARS en geeft aan klaar te zijn voor de volgende stap.

Lotte heeft een goed beeld van de functie van secretaris en heeft concrete plannen. Zo wil ze veranderingen doorbrengen in de organisatie van congressen, om deze gestroomlijnder te laten verlopen. Daarnaast wil ze werken aan toegankelijke communicatiekanalen, zoals de website en de notulenspin. Ze heeft ervaring met het werk als secretaris vanuit de scholingscommissie. Bovendien heeft ze ervaring met het opzetten van grote projecten vanuit haar rol als voorzitter van de afdeling.

Lotte vindt het fijn om vanuit een ondersteunende rol te werken en ervoor te zorgen dat dingen goed lopen. Zij werkt hiervoor graag samen en heeft ervaring met het leidinggeven binnen DWARS. Lotte brengt veel enthousiasme en energie in een team en weet anderen goed mee te nemen in haar plannen, mits ze haar snelheid aanpast op de rest van de groep.


Meld je hier aan voor het Zomercongres!