Kandidaten Scholing & Activiteiten

Op het DWARS Zomercongres verkiezen we een nieuw bestuurslid Scholing & Activiteiten! Onze kandidatencommissie is de afgelopen maanden hard aan de slag geweest om het congres te adviseren en te helpen met onze keuze. Benieuwd naar de kandidaten en hun adviezen? Lees snel verder!

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Zomercongres? Je hebt nog maar tot 1 juni (nog maar een paar dagen dus) om je aan te melden voor een slaapplek, en tot 6 juni om je aan te melden zonder slaapplek. Aanmelden kan hier.

◄ Terug naar alle kandidaten

 

scholing & activiteiten

Joëlle Canisius

20 jaar, Utrecht

Lief DWARS,

Mijn naam is Joëlle. Ik ben een trotse Zuid-Limburgse die momenteel in Utrecht woont. Hier studeer ik met veel plezier onderwijswetenschappen. Daarnaast ben ik actief voor DWARS door me in te zetten voor verschillende organisatorische en inhoudelijke commissies. Ook ben ik op veel DWARSe activiteiten te vinden. Ik sta kandidaat voor de bestuursfunctie Scholing & Activiteiten.

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik DWARS op verschillende manieren leren kennen: niet alleen als plek waar de politieke discussie centraal staat, maar ook als gezellige ontmoetingsplek en als leerschool. Als bestuurslid Scholing & Activiteiten wil ik me ervoor inzetten dat DWARS dit voor alle leden kan betekenen. Dit wil ik doen door me in te zetten voor toegankelijke, laagdrempelige en vooral gezellige activiteiten. Daarnaast vind ik het belangrijk om te weten aan welke scholing DWARSers behoefte hebben. Door het gesprek met DWARSers hierover te blijven voeren, hoop ik dit te bereiken. Tot slot wil ik blijven werken aan de toegankelijkheid van de DWARS Academy, zodat alle commissies en afdelingen hun weg naar de DWARS Academy weten te vinden.

Als je vragen hebt over mijn ideeën of plannen, lijkt het me ontzettend leuk om met je in gesprek te gaan. Spreek me vooral aan op het congres, op DWARS X Bestuurskandidaten of stuur me een berichtje op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Tot op het congres in Mestreech! #friet #vlaai

Joëlle

Advies kandidatencommissie:

We kennen Joëlle als voorzitter van de onderwijscommissie en actief lid van de scholingscommissie en Bijzondere Activiteitencommissie. In het dagelijks leven studeert Joëlle onderwijswetenschappen. Ze heeft de afgelopen anderhalf jaar haar plek gevonden bij DWARS en voelt zich thuis binnen de vereniging.

Joëlle heeft zich bewezen als organisatorisch talent. Daarnaast heeft ze vanuit haar studie veel ervaring met scholing en heeft ze professionele ervaring als trainer bij Augeo. Binnen DWARS heeft Joëlle ervaring met het scholingsbeleid, vanuit haar rol als actief lid van de scholingscommissie. Joëlle heeft ervaring met het opzetten van grote en kleine activiteiten.

Ze wil graag haar eigen draai geven aan activiteiten en creatief nadenken over de invulling hiervan. De kandidatencommissie drukt Joëlle op het hart om haar visie op het scholingsbeleid te ontwikkelen.

Joëlle is communicatief sterk en haar enthousiasme is aanstekelijk. Daarmee weet zij mensen goed mee te nemen in haar plannen. Joëlle werkt graag projectmatig en kan een gedegen tijdsplanning maken. Hiernaast is zij stressbestendig en kan zij goed in de soms hectische omgeving van de vereniging werken.


Meld je hier aan voor het Zomercongres!