Inputformulier Politiek Programma

De Programmacommissie is bezig met het opstellen van een nieuw politiek programma voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. Eén van de manieren om input te verzamelen vanuit de vereniging is door middel van dit inputformulier. In 2020 organiseert de programmacommissie samen met het bestuur en de congrescommissie een programmacongres om het nieuwe programma te behandelen.

! Let op: Het insturen van input geeft geen garantie dat je punt onderdeel wordt van het nieuwe politiek programma. We waarderen, lezen en nemen alles mee, maar schrijven een programma op basis van veel input, waarbij niet elk punt letterlijk overgenomen kan worden.

Inputformulier Politiek Programma

  • (Voor- en achternaam)
  • Bijvoorbeeld 'Openbaar vervoer' of 'LGBTQ+-emancipatie'.
  • Volgens het beginselprogramma zijn deze: Duurzaamheid, Solidariteit, Vrijheid, Vrede en Democratie. Soms vatten we ze ook samen in de drie pijlers Sociaal, Groen en Vrijzinnig.
  • Je persoonsgegevens zijn enkel zichtbaar voor de secretaris van de Programmacommissie en de beheerders van de website. De secretaris van de programmacommissie deelt jouw input anoniem met de commissie. We vragen je naam en e-mailadres om inhoudelijke integriteit te garanderen.

L

De standpunten van DWARS vind je op deze pagina.

Het huidig politiek programma van DWARS kun je hier vinden.

Het politiek programma is gebaseerd op het beginselprogramma van DWARS: Manifest voor een betere wereld. Klik hier om het te lezen.

Klik hier om de pagina en contactgegevens van de Programmacommissie te bekijken.