Social Media

DWARS Gelderland probeert niet alleen haar leden, maar ook sympathisanten, politiek geïnteresseerde jongeren, en onze andere partners goed up-to-date te houden over wat er allemaal gebeurt. Je kunt ons daarom vinden op verschillende social media kanalen. Namelijk:

Facebook

Op Facebook delen wij niet alleen al onze evenementen, maar houden we je ook op de hoogte over de staat van de politiek bij jou in de buurt. Je vindt hier terugblikken van evenementen, belangrijke aankondigen, en alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van wat DWARS voor jou doet in Gelderland.

Instagram

Instagram is de meest visuele social media. Hier krijg je update van onze activiteiten, en zie je de mooiste plaatjes van onze evenementen en andere acties. We delen mooie plaatjes van groene, sociale, en jonge inzet in onze provincie.

Twitter

Met Twitter blijf je op de hoogte van onze politieke activiteiten. Denk hierbij aan acties zoals protesten, opiniestukken en persberichten.

LinkedIn

LinkIn is een wat zakelijker platform. Hier zullen we voornamelijk actief zijn tijdens de campagneperiode. Ook delen we hier van tijd tot tijd relevante updates over DWARS Gelderland en onze activiteiten.