(ingevulde) Vacature

Vacature Penningmeester DWARS Gelderland

12 oktober 2021

Wat  ga je doen?

Bestuur ‘Olga en de zeven DWARS-ers’ is op zoek naar haar zevende dwarsligger! Je wordt onderdeel van ons bestuur van Gelderland dat is gestart in juni 2021. Eigenlijk ben je de ‘schatbewaarder’ van de afdeling, want zonder jou kunnen we niet draaien! Als penningmeester hou je het overzicht van de inkomsten en uitgaven van de afdeling. Je beheert de kas en de rekening en verwerkt declaraties en facturen. Je houdt in de gaten hoeveel geld er beschikbaar is en hoeveel er gebruikt kan worden. Voor het jaar 2022 maak je ook een begroting. Daarin geef je het budget aan en maak je een verdeling voor de uitgaven. Omdat je onderdeel bent van het bestuur zijn er ook andere taken die je kan oppakken of organiseren vanuit de afdeling.
In totaal neemt deze bestuursfunctie ongeveer een uur of 4 per week in beslag. Elke twee weken vergaderen we op de dinsdagavond met het hele bestuur. Verder is het fijn als je aanwezig bent bij onze activiteiten die we samen organiseren.

 Wie ben jij?

 Je bent een enthousiast lid van DWARS (Gelderland) en wil je graag inzetten voor de politiek! DWARS Gelderland wil een afspiegeling zijn van alle jongeren in Gelderland en houdt van diversiteit. Iedereen is uniek, en dat vinden we waardevol. Daarom zoeken we jou, met al jouw eigenzinnigheden, wat je geslacht, culturele achtergrond, seksualiteit, geloofsovertuiging, of opleiding ook is, alles wat we zoeken is enthousiasme voor groene, sociale, vrijzinnige politiek. Wees niet bang dat “je het nog niet kan” want DWARS is ook een plek om onszelf te ontwikkelen en met elkaar te leren.
Misschien vind je het een beetje spannend of wil je eerst nog wat vragen, hiervoor mag je altijd Olga (voorzitter Gelderland) een berichtje sturen op 06-24928599.

Doe je mee?

Wat leuk! Stuur dan een korte motivatiebrief naar gelderland@DWARS.org. Vertel hierin kort iets over jezelf en je ervaring zodat we elkaar kunnen leren kennen. Op de Algemene Afdelingsvergadering van 5 november presenteer je jezelf en kunnen leden vragen aan je stellen. Daarna zullen de leden stemmen wie zij graag als penningmeester willen zien. We hopen je daar te zien en samen aan de slag te kunnen gaan de aankomende periode. Tot 5 november!