Wat kan JIJ doen?

Als bestuur zijn we er voor de leden. In principe antwoordt het bestuur aan de Algemene Afdelingsvergadering (AAV), en staat zij in dienst van de leden van de afdeling. Daarom willen wij ons uiterste best doen om jou te bieden waar jij naar op zoek bent bij DWARS in Gelderland, mocht dat nou politiek, organisatorisch, of gewoon gezellig zijn.

Wat kan jij doen?
Je kunt sowieso even rondkijken wat er allemaal gebeurt bij DWARS Gelderland, hiernaast zie je onze agenda. Daarnaast kun je altijd terecht bij de AcCo, PolCo, en EduCo. Maar: we zijn er voor jou, dus mocht je eigen ideeën hebben? Laat het dan vooral weten. Dat kan een evenement zijn wat je graag zou willen organiseren, een idee over een (politieke) actie (in jouw regio), of gewoon een willekeurig gedachtenspinsel. Wij zijn altijd blij met nieuwe inspiratie!
Je kunt je ideeën altijd kwijt door direct contact op te nemen via de mail, naar gelderland@dwars.org, of je kunt je idee hieronder achterlaten in de digitale ideeënbus. Zien we jou binnenkort ook? 😀

Heb jij leuke ideeën voor activiteiten, acties, opiniestukken, campagne, commissies, nieuwsbrieven, samenwerkingen of iets heel anders? Laat het weten!

  • Vul hier je naam in, dit is niet verplicht. We gebruiken deze informatie éénmalig om contact met je op te nemen.
  • Vul hier je naam in, dit is niet verplicht. We gebruiken deze informatie éénmalig om contact met je op te nemen.
  • Leg je idee uit. Dat mag in zoveel detail als je zelf wil, elk idee is goed! Denk bijvoorbeeld aan: Voor wie is het bedoeld? Waar zouden we het organiseren, en hoe? Zou er geld aan verbonden zijn?
    Zou je bijvoorbeeld het idee willen trekken? Als het een activiteit is: zou je willen helpen met organiseren?