Thema-avond: PFAS, wat is dat?

Op woensdag 23 september om 20.00 uur komt Leon Claassen, projectleider bij Provincie Gelderland een thema-avond geven over PFAS en de verontreiniging van landbouwgrond.

Op woensdag 23 september om 20.00 uur komt Leon Claassen een thema-avond geven over PFAS en de verontreiniging van landbouwgrond. Leon Claassen is een projectleider bij Provincie Gelderland op het gebied van bodem, energietransitie en duurzaamheid.

PFAS is een verzamelnaam voor allerlei soorten plastic, die over het algemeen slecht zijn voor de kwaliteit van onze grond. Maar is dit wel terecht? Kan deze vervuilde grond toch gebruikt worden? Hoe kunnen we goed omgaan met verontreiniging van de grond? En, waarvoor gebruiken wij eigenlijk PFAS?
Op deze, en nog vele andere vragen krijg je allemaal antwoord op deze thema-avond!

Deze activiteit is online, op Jitsi. In de Whatsapp groepen wordt de link gestuurd voor de activiteit. Aanmelden via het formulier hieronder wordt gewaardeerd. Als je deel wil nemen aan deze activiteit en je zit niet in de Whatsappgroepen, vul dan het formulier in. Om ook lid te worden van de Whatsappgroepen, klik op deze LINK.

Aanmelding PFAS thema-avond

23

Sep

Thema-avond: PFAS, wat is dat?

DWARS Gelderland

Jitsi
20.00 uur