DWARS x Klimaatbestendigheid

Cathelijne Bouwkamp gaat met DWARS Gelderland in gesprek over klimaatbestendigheid. Dit is op 30 oktober, van 19.00 uur tot 20.00 uur, online op Jitsi.

Cathelijne Bouwkamp is een wethouder in de gemeente Arnhem namens GroenLinks. Met haar plan voor klimaatbestendigheid behaalde ze het internationale nieuws. Daarom gaan we met haar in gesprek over waarom aanpassen aan het veranderende klimaat belangrijk is. Wat ga jij zelf merken van deze aanpassingen? En hoe kunnen andere gemeenten dit ook regelen?

Deze activiteit zal online op Jitsi plaatsvinden. De link naar de Jitsi server zal in de groepsapps worden gedeeld. Wil jij ook aanwezig zijn, maar zit je (nog) niet in de groepsapps? Vul dan onderstaand formulier in!

Meld je hier aan (als je geen lid bent van de WhatsApp groepen):

  • Vul dit formulier alleen in als: je hulp nodig hebt met Discord, of als je NIET in de aankondigingenwhatsapp-groep zit!
  • Vul hier je Discord-naam is *als je die hebt*. Heb je die niet, vul dan je email-adres in. Als je aangegeven hebt hulp nodig te hebben, dan gebruiken we je email-adres om je te helpen. Anders sturen we je de link naar de server op je email-adres. Je bent niet verplicht mee te doen. Als je in de aankondigingen-WhatsAppgroep zit en je weet hoe Discord werkt, dan sturen we je daar de uitnodiging, en hoef je dit formulier niet in te vullen!
  • Als je boven je discordnaam hebt ingevuld, vul dan hier ook je emailadres in, dan kunnen we contact met je opnemen.

30

Oct

DWARS x Klimaatbestendigheid

DWARS Gelderland

Jitsi
19.00 uur - 20.00 uur