DWARS Gelderland x Vertrouwen

Op 7 juli komen Geert Munnichs van het Rathenau Instituut en Wim-Jan Renkema ons vertellen over de wetenschap en hoe beleid daarmee wordt onderbouwd. Dit zal op de Jitsi server plaatsvinden.

Iedereen kent wel die bepaalde mensen in de omgeving: de tante die klimaatverandering ontkend, de buurman die twijfelt over inentingen of de vriend die de coronamaatregelen maar aan de laars lapt. De basis voor ieder beleid is de wetenschap, maar wat als de wetenschap niet wordt geloofd? Heeft het beleid dan nut? Waarom twijfelen mensen aan de wetenschappelijke basis van beleid?

Daarover komt Geert Munnichs van het Rathenau Instituut ons meer over vertellen op 7 juli. Hij is daar vooral bezig met hoe de resultaten van wetenschappelijke onderzoeken kunnen bijdragen aan politieke debatten over de wetenschap en technologie.
Ook de voorzitter van de vaste kamercommissie economische zaken en klimaat, Wim-Jan Renkema zal aanwezig zijn. Het beloofd een hele interessante avond te worden, die je zeker niet mag missen

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn? De link naar de Jitsi server wordt gedeeld in de Whatsapp groepen. Ben je nog geen lid van de Whatsappgroepen, of wil je aanwezig zijn zonder in een groepsapp te zitten? Vul dan onderstaand formulier in!

Inschrijven voor de link naar de online activiteit

  • De link naar de online activiteit zal in de aankondigingen groepsapp geplaatst worden. In deze app kan alleen het bestuur berichten sturen.
  • Dit nummer zal alleen gebruikt worden voor het versturen van de link indien je dit wenst. Bij inschrijving voor ook de groepsapp wordt er contact met je opgenomen.

07

Jul

DWARS Gelderland x Vertrouwen

DWARS Gelderland

Jitsi
20:00 uur - 21:30 uur