DWARS zoekt afdelingsbesturen!

Lijkt het jou tof om je komend bestuursjaar  (vanaf ongeveer juni/juli) een aantal uren per week in te zetten om jouw lokale DWARS afdeling te versterken? Dan hebben goed nieuws voor je! Alle afdelingen van DWARS zoeken nieuwe bestuursleden. De beschikbare functies variëren per afdeling, maar er zit voor ieder iets tofs bij! Voor informatie over de vacatures kun je terecht bij het betreffende huidige afdelingsbestuur.

 

DWARS Amsterdam

De vacatures voor het bestuur van DWARS Amsterdam vind je via deze link. Daarnaast zoekt DWARS Amsterdam ook commissievoorzitters en leden voor de kascommissie en voor de zoekcommissie. Deze vacatures staan open tot en met 2 juni.


 

DWARS Brabant

De vacatures voor het bestuur van DWARS Brabant vind je via deze link. Hier is ook de vacature voor de kascommissie van de afdeling Brabant te vinden. Deze vacatures staan open tot en met 5 juni.


 

DWARS Friesland

De vacatures voor het bestuur van DWARS Friesland zullen binnenkort online te vinden zijn via de afdelingspagina. Houd dit dus in de gaten.


 

DWARS Gelderland

De vacatures voor het bestuur van DWARS Gelderland vind je via deze link. Hier zijn ook de vacatures voor de commissievoorzitters te vinden. Deze vacatures staan open tot en met 18 mei.


 

DWARS Groningen

De vacatures voor het bestuur van DWARS Groningen vind je via deze link. Deze vacatures staan open tot en met 22 mei.


 

DWARS Leiden-Haaglanden

De vacatures voor het bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden vind je via deze link. Hier is ook de vacature voor de kascommissie van de afdeling Leiden-Haaglanden te vinden. Deze vacatures staan open toten met 3 juni.


 

DWARS Limburg

De vacatures voor het bestuur van DWARS Limburg zullen binnenkort online te vinden zijn via de afdelingspagina. Houd dit dus in de gaten.


 

DWARS Overijssel

De vacatures voor het bestuur van DWARS Overijssel vind je via deze link. Hier is ook de vacature voor de kascommissie van de afdeling Overijssel te vinden. Deze vacatures staan open tot en met 20 juni.


 

DWARS Rotterdam-Rijnmond

De vacatures voor het bestuur van DWARS Rotterdam-Rijnmond vind je via deze link. Deze vacatures staan open tot en met 17 mei.


 

DWARS Utrecht

De vacatures voor het bestuur van DWARS Utrecht vind je via deze link. Hier is ook de vacature voor de kascommissie van de afdeling Utrecht te vinden. Deze vacatures staan open tot en met 2 juni.