Vacature DWARS Op Weg

Heb je ambitie om meer te gaan doen binnen DWARS? Het traject DWARS op Weg bereidt jou voor op een functie binnen DWARS, of ontwikkelt jouw kwaliteiten als je al een functie binnen DWARS bekleedt. Tijdens een zestal bijeenkomsten leer je alles over organiseren, communicatie, storytelling, media en werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met een groep enthousiaste DWARSers gaan we aan de slag om jou nog verder te ontwikkelen voor een functie of binnen een functie bij DWARS!

De trainingsdagen zijn 25 januari, 15 februari, 29 februari, 7 maart, 21 maart en 18 april. De eerste en laatste dag zullen we afsluiten met een gezamenlijk etentje.

Wij bieden:

  • Zes volle trainingsdagen met professionele trainers
  • Een enthousiasmerende omgeving van gemotiveerde DWARSers
  • Een kickstart voor jouw DWARS-carrière

Wij vragen:

  • Ambitie om een functie te bekleden binnen DWARS of dat je dat al doet
  • Beschikbaarheid en een goede dosis inzet tijdens de zes trainingsdagen
  • Tijd en goede zin om tussen de trainingsdagen in een huiswerkopdracht te maken

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan dit traject, maar heb je nog vragen of twijfels? Mail dan naar dwarsopweg[at]dwars.org.

Weet je al zeker dat je gebruik wilt maken van deze mooie kans? Mail dan uiterlijk 11 december jouw cv en een korte motivatie (van een ½ A4) naar dwarsopweg[at]dwars.org. Na het verstrijken van de aanmelddatum nemen wij contact met je op over het verdere verloop van de sollicitatie.

Voor dit traject vragen we een eigen bijdrage van €20. Mocht je dit bedrag te hoog voor jou zijn, neem dan contact op met penningmeester@dwars.org. Dan kan de penningmeester samen met jou zoeken naar een oplossing.