DWARS op Weg

Vacature DWARS op Weg

Interesse om meer te gaan doen binnen DWARS of in de politiek? DWARS op Weg loopt jou voor op een functie binnen DWARS of in de politiek. Tijdens een viertal bijeenkomsten leer je alles over communicatie, politieke boodschap, leiderschap en werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met een groep enthousiaste DWARSers gaan we aan de slag om jou nog verder te ontwikkelen voor een functie bij DWARS of de politiek!

De trainingsdagen zijn zaterdag 11 maart (middag), zaterdag 18 maart (middag), zaterdag 1 april (middag), zaterdag 8 april (hele dag) en dinsdag 11 april (avond).

Wij bieden:

–       Vier trainingsdagen.

–       Een nagemaakte raadsvergadering om gelijk de theorie in de praktijk uit te voeren

–       Een enthousiasmerende omgeving van enthousiaste DWARSers

–       Een voorsprong voor jouw DWARS-carrière

 

Wij vragen:

–       Dat je interesse hebt in besturen, politiek en maatschappij

–       Interesse hebt om een functie te krijgen binnen DWARS of dat je dat al doet

–       Beschikbaarheid en een goede inzet tijdens de vier trainingsdagen

–       Tijd en goede zin om tussen de trainingsdagen in een huiswerkopdracht te maken


Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan dit traject, maar heb je nog vragen of twijfels? Mail dan naar jarno@dwars.org.

Weet je al zeker dat je gebruik wilt maken van deze mooie kans? Stuur dan een mail voor 22 februari met jouw cv en een korte motivatie (van een halve A4) of via een andere manier via bijvoorbeeld een filmpje of een audiobericht van een paar minuten naar jarno@dwars.org. Na de aanmelddatum nemen wij contact met je op over het verdere proces van de sollicitatie.

 

Voor dit traject vragen we een eigen bijdrage van €10. Mocht je dit bedrag te hoog voor jou zijn, neem dan contact op met penningmeester@dwars.org. Dan kan de penningmeester samen met jou naar een uitkomst werken.