Congresvrijwilliger

Congresvrijwilliger

Voor het aankomende congres zoeken wij een aantal vrijwilligers die willen helpen met de organisatie tijdens het congres. Als vrijwilliger wordt je ondersteunt door de congrescommissie en het landelijk bestuur. Zij blijven dan ook altijd het aanspreekpunt.

Wij zoeken:

Vertalers

Op het congres zullen ook internationale mensen komen die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Daarvoor zoeken wij buddies die kunnen helpen. Je hoeft niet de hele dag te vertalen we zullen omwisselen. Maar hoe meer mensen kunnen helpen hoe beter!

Renners (je hoeft niet echt te rennen)

Voor het congres moet er veel gelopen worden om dingen te pakken of te halen. Zoals water en glazen halen voor het presidium. Om dit allemaal zelf te doen als organisatie is het soms lastig om het overzicht te houden dus is het handig als hier een paar mensen soms bij willen helpen. Ook het brengen van de microfoon kan onder deze taken vallen

Maatjes 

Voor sommige DWARSers zal dit hun eerste congres zijn. Daarom zoeken wij ervaren DWARSers of andere DWARSers om aan elkaar te koppelen zodat ze in ieder geval een maatje hebben om mee op te trekken tijdens het congres.

We zullen er zoveel mogelijk aan doen om het congres toegankelijk te houden voor iedereen maar met een maatje is heb je altijd een houvast.

GastDWARSer

Bij het congres word je welkom geheten door iemand en krijg je de benodigde informatie. Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn van DWARSers dan is dit wel iets voor jou.

Daarvoor zoeken wij gastvrije DWARSers die hier bij willen helpen.

Lijkt het je leuk om ergens bij mee te werken. Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact via de mail congrescommissie@dwars.org