Campagne

De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is in volle gang. Op deze pagina vindt je alle informatie over de campagne en vooral ook hoe jij mee kunt doen met de campagne.

Flyeren!

Op 6 en 13 maart gaan we met DWARS flyeren. Let op: meld je op tijd aan. Aanmelden kan via het formulier op deze pagina!

Campagnepakketje

Bestel nu jouw eigen campagnepakketje met daarin een poster, stickers en ansichtkaarten. In het pakketje zit uitleg over wat je met het drukwerk kan doen. Je bent echter niet verplicht je daaraan te houden, je kunt zelf ook kiezen om het gewoon op je eigen manier te verspreiden. Het campagnepakketje aanvragen kan hier. 

Word apptivist!

Als apptivist word je op de hoogte gehouden van de campagne, lopende acties, evenementen en nog veel meer! Wil jij ook apptivist worden en actief meedoen met de DWARSe campagne voor de verkiezingen van 2021? Dat kan heel makkelijk in twee stappen!

  1. Klik op deze link en verstuur het berichtje wat automatisch voor je klaar staat in WhatsApp.
  2. Voeg het nummer toe aan je adresboek onder DWARSe Apptivisten en je bent klaar om mee te doen met de campagne

Jongerenplan

Voor het verkiezingsprogramma heeft DWARS samen met GroenLinks een jongerenplan opgesteld. Dit plan heeft als doel om het toekomstperspectief van jongeren te verbeteren. Het plan heeft als belangrijkste thema’s:

  1. Eerlijke start
  2. Betaalbaar wonen
  3. Fatsoenlijk loon
  4. Ontspannen samenleving
  5. Iedereen gelijkwaardig
  6. We pakken de crisis van de toekomst aan

Lees het volledige jongerenplan hier!

 

DWARS in gesprek: een inclusief Nederland

Inclusiviteit? 🧑‍🤝‍🧑 Wat is dat nou eigenlijk? 26 februari gaan we met drie kandidaat-Kamerleden in gesprek over inclusiviteit in Nederland in de breedste zin van het woord.  Onder inclusie verstaan we de insluiting in de samenleving van achtergestelde groepen op basis van gelijkwaardige rechten en plichten. Helaas is dat nog niet altijd zo vanzelfsprekend, en daar moet verandering in komen wat GroenLinks betreft.

📅 26 februari

⏰ 19:30-21:30

📌 Online

Meld je aan via het formulier hier

DWARS in gesprek: de klimaatnoodtoestand

De aarde gaat kapot. Dat weten we allemaal al een tijdje. Maar hoe ernstig is de situatie? Kan het nog worden aangepakt? En wat kan de politiek daarin doen? Wat gaat GroenLinks doen?

Op 10 maart gaan we in gesprek met drie kandidaat Kamerleden van GroenLinks over de Klimaatnoodtoestand. Zorg dat je erbij bent!

📅 10 maart

⏰ 19:30-21:30

📌 Online

Aanmelden kan via het formulier hier!