Vacatures bestuursfuncties 2023-2024

Op zaterdag 24 juni heeft de Algemene AfdelingsVergadering (AAV) van DWARS Brabant-Zeeland een geheel nieuw bestuur verkozen, maar er zijn nog 3 functies beschikbaar voor het winter-AAV. De huidig penningmeester en secretaris zijn momenteel interim, ook is er op het afgelopen zomer-AAV besloten dat er 5 algemeen bestuursleden mogen zijn. Hierdoor is er nog een plekje over voor een algemeen bestuurslid. Wil jij jezelf verkiesbaar stellen voor algemeen bestuurslid, penningmeester of secretaris? Dan kan dat door een e-mail te sturen naar secretaris.brabant@dwars.org voor zondag 12 november met een korte motivatie van een halve pagina, eventueel als .docx bestandje.

Op het winter-AAV (26 nov) zal je dan gevraagd worden je motivatie kort toe te lichten en krijgen leden de mogelijkheid vragen te stellen. Hierna kunnen de leden stemmen en zal jij misschien wel het bestuur de rest van het bestuursjaar versterken!

Algemeen bestuurslid (~5-6 uur per week)

Algemeen bestuursleden heb je in alle vormen en maten. Dat komt doordat je als algemeen bestuurslid meestal een specifieke taak krijgt, zoals het organiseren van activiteiten, het voeren van campagne, het up-to-date houden van de social media of het bezig zijn met politiek of inclusie! Hierdoor zijn algemeen bestuursleden écht onmisbaar voor een topbestuur.

Dus, ben jij:

  • Graag bezig met een specifieke taak;
  • Goed in communiceren;
  • Flexibel in jouw werk;

én wil jij zorgen dat binnen jouw taak DWARS Brabant-Zeeland optimaal functioneert? Dan zien wij jou graag het bestuur versterken! Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Laat het dan vooral weten aan de al verkozen algemeen bestuursleden Pim Duijmelinck, Rick Baerends, Tobias Jansen en/of Nordin Kole via brabant@dwars.org!

Penningmeester (~5-6 uur per week)

De unsung hero van elk bestuur is de penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor het financiële wel en wee van de afdeling. Bij DWARS Brabant-Zeeland betekent dat dat jij elk jaar het budget weer goed op poten zet. Hiermee bepaal jij dus hoe het beschikbare geld wordt besteed en hoeveel een activiteit kan en mag kosten. Mocht het even rustig zijn op financieel vlak, dan sta jij klaar om jouw medebestuursleden te helpen.

Dus, ben jij:

  • Graag bezig met geld of cijfers;
  • Goed in overleggen;
  • Taakbewust;

én wil jij zorgen dat DWARS Brabant-Zeeland financieel gezond blijft? Dan kun jij zomaar onze nieuwe penningmeester zijn! Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Laat het dan vooral weten aan Voorzitter Luc Goos via +31642249806!

Secretaris (~5-6 uur per week)

De spindokter van het bestuur is de secretaris. Als secretaris ben jij verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief en het ledenbestand. Dit betekent dat jij bij DWARS Brabant-Zeeland het overzicht houdt over de afdeling en alles achter de schermen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van ons AAV waar de leden hun stem kunnen laten horen.

Dus, ben jij:

  • Graag aan het schrijven
  • Goed in overzicht houden
  • Goed in organiseren

Klinkt dit als echt wat voor jou? Dan kan jij zomaar onze nieuwe secretaris zijn! Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Laat het dan vooral weten aan Voorzitter Luc Goos via +31642249806!