Al tien jaar komt DWARS Brabant met een zachte-g op voor groene, rode en paarse idealen. Om dit tweede lustrum groots te vieren, heeft het afdelingsbestuur de Lustrumcommissie opgericht! De commissie organiseert activiteiten en geeft vorm aan het feestje. Wij hebben er zin in om samen met jullie ons tienjarig jubileum groots te vieren!

Lijkt het je leuk om actief te worden voor de Lustrumcommissie? Meld je aan onderaan de pagina!

Planning

In 2012 vormde het landelijk bestuur van DWARS de (vooral stedelijke) afdelingen helemaal om. Op 28 november ontstond zo voor het eerst de provinciale afdeling DWARS Brabant. Al snel kreeg de afdeling Zeeland erbij, en ging Limburg verder als eigen afdeling. 10 jaar DWARS Brabant gaan we vieren met deze activiteiten.

 

Opening Lustrumjaar – DWARS Brabant Pubquiz en Borrel –

donderdag 24 november – 19.30u (inloop 19.15u) – Tilburg – Exacte locatie volgt

Op 28 november 2012 werd DWARS Brabant opgericht. Om het lustrumjaar goed te openen, organiseert de Lustrumcommissie daarom op donderdag 24 november (inloop 19.15u) een DWARSe borrel en pubquiz. Welke Brabantse liedje ken jij het beste, wie was ook al weer die ene oud-Brabantse DWARSer in de gemeenteraad en wie was er vier jaar geleden nou toch de voorzitter? Kortom, wat weet jij van DWARS Brabant?

 

Zowel nieuwe als oude leden zijn welkom bij deze DWARS Brabant pubquiz. Haal oude herinneringen op, test je DWARSe kennis en drink een drankje (of meer) op het tienjarig bestaan van de allermooiste afdeling van DWARS.

 

Ken jij nog oude (of nieuwe) DWARS Brabant leden? Nodig ze uit voor de opening van het lustrum.

 

Lustrumfeest – Thema: The (20)10s

2023 – meer info volgt

Op het grote Lustrumfeest, middenin het bestuursjaar, is iedereen welkom ons jubileum te vieren. Het thema van het feest is de The (20)10s.

Meer info volgt…

Samenstelling Lustrumcommissie

Voorzitter – Rick Timmermans

De afgelopen jaren ben ik actief geweest bij DWARS Brabant als secretaris en voorzitter. Het lijkt me leuk om samen met mensen die eerder of langer actief zijn bij de afdeling dank ik dit feest op te gaan zetten. Als je leuke ideeën hebt, sluit vooral aan bij een van onze vergaderingen, of stuur mij een appje (tel. 0630963848).

 

Leden

Louana van Nistelrooij, Tim van de Meulengraaf, Laura Adriaansen, Hélène Biemans, Ciska Brommer en Luuk van Doornmalen.

In samenwerking met het afdelingsbestuur.

 

 

Aanmelden Lustrumcommissie

Wat kunnen we doen om de commissie toegankelijker te maken?
Privacyvoorwaarden(Vereist)