Digitale ideeënbus

Als bestuur zijn we er voor de leden. In principe antwoordt het bestuur aan de Algemene Afdelingsvergadering (AAV), en staat zij in dienst van de leden van de afdeling. Daarom willen wij ons uiterste best doen om jou te bieden waar jij naar op zoek bent bij DWARS in Brabant of Zeeland, mocht dat nou politiek, organisatorisch, of gewoon gezellig zijn.

Wat kan jij doen?
Je kunt sowieso even rondkijken wat er allemaal gebeurt bij DWARS Brabant-Zeeland, hiernaast zie je onze agenda.

Maar: we zijn er voor jou. Mocht je eigen ideeën hebben, laat dat dan vooral weten! Dat kan een evenement zijn wat je graag zou willen organiseren, een idee over een (politieke) actie (in jouw regio), of gewoon een willekeurige brainfart. Wij zijn altijd blij met nieuwe inspiratie!
Je kunt je ideeën altijd kwijt door direct contact op te nemen via de mail (brabant@dwars.org), of je kunt je idee hieronder achterlaten in de digitale ideeënbus. Zien we jou binnenkort ook? 😀

Digitale Ideeënbus

  • Vul hier je naam in. Dit is niet verplicht.
  • Vul hier je emailadres of je telefoonnummer in. Dit is niet verplicht.
  • Leg je idee uit. Dat mag in zoveel detail als je zelf wil en elk idee is goed! Denk bijvoorbeeld aan: Voor wie is het bedoeld? Waar zouden we het organiseren, en hoe? Is er geld voor nodig?