Thema avond Paarse Vrijdag

Op vrijdag 13 december is het Paarse Vrijdag. Dit is een dag waarop mensen door het dragen van de kleur paars op school of werk hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. Op deze avond organiseert DWARS Brabant een thema avond waarbij we in gesprek gaan over dit onderwerp. Zorg dat je dit in je agenda zet en ben erbij! De inloop is vanaf 19:30 en we beginnen om 20:00. Het eerste drankje is van ons en reiskosten kunnen vergoed worden.

De eerste spreker is Freek Reffeltrath. Hij is de voorzitter van Stichting Roze Maandag en zal met ons in gesprek gaan over Roze Maandag en tolerantie van LHBTI+ ers.

Ricardo Brouwer is de volgende spreker op deze avond. Hij zit in de Landelijke Werkgroep Politiek bij de COC Nederland (de belangenorganisatie van LHBTI’s). Daarnaast is hij persvoorlichter bij PvdA Gelderland en is hij commissielid bij de gemeente Beuningen. Hij zal ons wat vertellen over de geschiedenis van LHBTI emancipatie. ?️‍?

Shirodj Raghoenath komt vertellen over zijn ervaring met LHBTI+ emancipatie met een migratie achtergrond. De emancipatie is soms al stroef binnen de Westerse gemeenschap, in de niet-Westerse wereld is dit soms nog moeilijker. Shirodj gaat hierover met ons in gesprek!

  • Locatie: Tilburg
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 13 December 2019 19:30-22:30