Provinciale Ledenvergadering GroenLinks Brabant

Op 26 november vanaf 9:40 (inloop vanaf 9:15) vindt de Provinciale Ledenvergadering van GroenLinks Brabant plaats bij Brandpunt in Breda. Deze editie is heel belangrijk omdat hier het verkiezingsprogramma en de bovenkant van de kieslijst worden vastgesteld voor de aankomende verkiezingen voor de Provinciale Staten. DWARS Brabant wil natuurlijk zoveel mogelijk DWARSe standpunten in het verkiezingsprogramma krijgen en zoveel mogelijk DWARSers hoog op de kieslijst krijgen. Daarvoor hebben we jou nodig, want met jouw stem kunnen we GroenLinks Brabant nog DWARSer maken.

Natuurlijk begint op 26 november ook het Wintercongres in Den Haag. We snappen dat je dat niet wilt missen, dus we raden aan in ieder geval te blijven tot de kandidatenlijst is vastgesteld, ongeveer om 12:30. Als je daarna afreist naar het Wintercongres kom je als het goed is net na de lunch binnen en pak je nog het hele middagdeel van het programma mee.

Toch is blijven voor de rest van de vergadering is het zeker wel waard, want in de middag komt Tweede Kamerlid Senna Maatoug spreken over een heel DWARS thema: bestaanzekerheid. Daarnaast wordt de begroting besproken en zijn er updates van DWARS, de Eerste Kamer, de statenfractie, van campagneleider Gebert Lucassen over de campagneplannen en een afsluitende speech van lijsttrekker en DWARSer Jade van der Linden. Aan het eind van de vergadering, ongeveer 17:00, gaan enkele bestuursleden naar Den Haag voor het avondprogramma van het Wintercongres en kun je met hen meereizen.

De exacte agenda vind je hier, aanmelden kan hier. Aanmelding is gewenst maar niet vereist voor deelname.

  • Locatie: Brandpunt, Reigerstraat 16, Breda
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 26 November 2022 9:15