Nieuwjaarsborrel!

7 januari is het zo ver! We gaan het nieuwe jaars eens goed inluiden. Dit doen wij samen met GroenLinks Brabant in het mooie Tilburg!

Voor de borrel heb je de mogelijkheid om mee te gaan met een rondleiding door de Spoorzone. De rondleiding begint om 14.30 vanaf Centraal Station Tilburg en eindigt op de borrellocatie.
Ook is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij het campagneteam van GroenLinks Tilburg. 7 januari is namelijk een nationale huis-aan-huis dag! Om 10.30 zal de eerste lichting instructie krijgen, waarna we om 11.00 beginnen. Om 12.30 zullen we gaan lunchen in het campagnepand van GroenLinks Tilburg. Om 13.00 krijgt de tweede lichting instructie en dan gaan campagne voeren van 13.30 tot 15.00. Hierna zullen we naar de borrel locatie gaan. Laat wel even weten als je mee wilt campaignen en welke shift je voorkeur heeft, dan wordt er gezorgd voor fancy GroenLinks-jasjes, mailen kan naar jade@dwars.org.

Heb je wel zin om te borrelen, maar daar voor geen tijd/zin? Dan kun je natuurlijk ook zorgen dat je om 15.30 op de borrel aanwezig bent in de Boemel! Er zal eerst een pubquiz zijn en daarna gaan we lekker Brabants borrelen.

Tot dan!

 

  • Locatie: Burgemeester Brokxlaan 76, Tilburg
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 07 January 2017