Verzet, datum n.t.b.: Lustrumfeest – 10 jaar DWARS Brabant-Zeeland

DWARS Brabant-Zeeland bestaat 10 jaar! Om dat te vieren organiseert de lustrumcommissie een groots lustrumfeest. Brabantse en Zeeuwse (oud-)DWARSers en GroenLinksers die zichzelf toch DWARS voelen zijn meer dan welkom om dit te komen vieren op vrijdag 24 maart van 20:00 t/m 01:00 in het T-huis op Spoorpark 12 in Tilburg. De locatie ligt op ongeveer 10-15 minuten lopen van station Tilburg en is volledig rolstoeltoegankelijk.

Er kan nog een kleine eigen bijdrage van maximaal €5.- gevraagd worden. We doen ons best om te zorgen dat dit niet nodig gaat zijn. Als het voor jou misschien niet mogelijk is dit te betalen maar je er toch bij wil zijn willen we graag nadenken over een passende oplossing. In dat geval kun je dit aangeven op het inschrijfformulier onder toegankelijkheid zodat contact opgenomen kan worden, of kun je contact opnemen met het bestuur. Ook voor andere zaken kun je natuurlijk contact opnemen

– Edit –

Lieve Lustrumfeesters,

Helaas hebben we geen leuk nieuws. Het lustrumfeest van aanstaande vrijdag moeten we verplaatsen. De locatie heeft helaas op het laatste moment extra kosten in rekening gebracht, waardoor het bestuur en de lustrumcommissie besloten hebben de activiteit enkele weken te verplaatsen naar een andere locatie.

De commissie en het bestuur balen er enorm van, en hebben hun best gedaan de eigenaar tegemoet te komen om het feest door te laten gaan. We gaan natuurlijk meteen aan de slag om een vet feest neer te zetten op een andere datum. Zodra we daar meer over weten, horen jullie meteen van ons. Jullie kunnen het nieuwe feest in april verwachten. Houd voor meer info & updates de website, WhatsApp-groepen en nieuwsbrief in de gaten!

Kom dus vooral langs op het nieuwe Lustrumfeest!

Wil je alvast laten weten dat je er bij bent op de nieuwe datum & locatie? Vul dan dit formulier in!

Aanmelden Lustrumfeest

Wat kunnen we doen om de activiteit toegankelijker te maken?
Privacyvoorwaarden(Vereist)
  • Locatie: N.t.b.
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 30 April 2023 20:00-01:00