Lustrumfeest – 10 jaar DWARS Brabant-Zeeland

DWARS Brabant-Zeeland bestaat 10 jaar! Om dat te vieren organiseert de lustrumcommissie een groots lustrumfeest. (oud-)DWARSers en GroenLinksers die zichzelf toch DWARS voelen zijn meer dan welkom om dit te komen vieren op donderdag 25 mei van 20:00 t/m 00:00 bij Zoetelief in ‘s-Hertogenbosch. De locatie ligt op ongeveer 10-15 minuten lopen of 5 minuten fietsen van station ‘s-Hertogenbosch en is rolstoeltoegankelijk. 

Een vooraf te betalen ledenbijdrage van €10.- wordt wel van je gevraagd voor deelname,  Als het voor jou misschien niet mogelijk is dit te betalen maar je er toch bij wil zijn willen we graag nadenken over een passende oplossing. In dat geval kun je dit aangeven op het inschrijfformulier onder toegankelijkheid zodat contact opgenomen kan worden, of kun je contact opnemen met het bestuur. Ook voor andere zaken kun je natuurlijk contact opnemen.

Voor deelname is aanmelding op of voor 23 mei verplicht. Je mag een introducé meenemen (iemand die niet zelf aangemeld is en jij uitnodigt). Voor een introducé wordt dezelfde ledenbijdrage gevraagd.

Aanmelden Lustrumfeest

Wat kunnen we doen om de activiteit toegankelijker te maken?
Neem je een introducé mee?
Privacyvoorwaarden(Vereist)
  • Locatie: Zoetelief, Korte Putstraat 10, 's-Hertogenbosch
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 25 May 2023 20:00-00:00