Jong in het Waterschap met Max Tollenaar en Pim van Benthem

In maart zijn niet alleen de Provinciale Statenverkiezingen, ook de waterschappen zijn toe aan een nieuwe lichting bestuurders. Op 6 maart gaan we samen met de Jonge Socialisten in gesprek met twee jonge kandidaten voor de komende waterschapsverkiezingen. Op deze avond vertellen Max en Pim hun verhaal en waarom het zo waterschap zo belangrijk is. Daarna is er alle ruimte voor een goed gesprek.

Dus wil jij meer weten over het waterschap en wat het betekent voor jongeren? Kom dan 6 maart naar Wijkcentrum In de Boomtak, Boomstraat 81 in Tilburg (lekker dichtbij het station!). Vanaf 19:00 kun je binnenlopen, het programma begint om 19:30.

Max Tollenaar is kandidaat #4 voor Water Natuurlijk in Waterschap de Dommel. Hij is op dit moment voorzitter van GroenLinks Eindhoven e.o., eerder van 2014 t/m 2018 raadslid in Roermond, 2012 t/m 2013 landelijk bestuurslid voor DWARS en 2011 t/m 2012 oprichtend voorzitter van DWARS Limburg.

Pim van Benthem is kandidaat #3 voor PvdA in Waterschap de Dommel. Met 23 jaar is hij een van de jongste kandidaten voor het waterschapsbestuur. Hij is sinds 2021 voorzitter van de Jonge Socialisten Brabant-Zeeland.

Meld je aan om ons te laten weten dat je erbij bent:

Aanmelden Jong in het Waterschap

Wat kunnen we doen om de activiteit toegankelijker te maken?
Privacyvoorwaarden(Vereist)
  • Locatie: Wijkcentrum In de Boomtak, Boomstraat 81, Tilburg
  • Afdeling: DWARS Brabant
  • Tijd: 06 March 2023 19:30