Bijzondere Activiteitencommissie

Commissievoorzitter:
voorzitter.bijzondereactiviteiten@dwars.org
Commissiesecretaris: Nighael Kromodipo
Verantwoordelijk bestuurslid: Mark IJkhout, mark@dwars.org

Naast alle politiek inhoudelijke dingen die DWARS doet, is er ook ruimte voor gezelligheid! De Bijzondere Activiteitencommissie (BACo) is in de lente van 2017 opgericht om het bestuur te ondersteunen bij het organiseren van leuke activiteiten. De BACo organiseert jaarlijks allerlei leuke dingen zoals het zomerkamp, DWARS Got Talent en het Fabuleuze Feestdagen Festijn. Ook zijn we altijd bezig met nieuwe activiteiten bedenken!

Waar zijn we nu mee bezig?

De coronacrisis zorgt ervoor dat sociaal contact belangrijker is dan ooit. Natuurlijk houden wij ons altijd aan de regels, maar dit weerhoudt ons er niet van om leuke activiteiten te organiseren. Of we dit nou online of fysiek doen.

We waren druk bezig geweest met een nieuwe activiteit. Het was een online escaperoom avond; BACo’s Breakout Bijeenkomst op 17 april! Daarnaast ondersteunde de Scholingscommissie bij het organiseren van de DWARS kampioenschappen. Ten slotte kijken we al enthousiast vooruit naar het zomerkamp. Hoe dat er dit jaar uit zal gaan zien weten we nog niet precies. Maar het is geweldig om iets leuks neer te zetten om DWARSers samen te laten komen.

Hoe doen we dit? We vergaderen een keer in de drie weken. Hier bespreken we wat we allemaal al weten en bedenken we nieuwe ideeën en plannen die weer uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan het vinden van locaties, uitwerken van quizzen of spelletjes, benaderen van sprekers, het maken van promoties en nog veel meer. Iedereen is vrij om bij te dragen waar en wanneer ze kunnen zodat we samen steeds weer gave activiteiten kunnen neer zetten! Er is ook altijd ruimte om nieuwe dingen samen met een ander lid te leren.

Geïnteresseerd?

De BACo is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden of goede ideeën. We vergaderen eens in de drie weken en je bent altijd welkom om een keer aan te sluiten. Helaas kunnen we momenteel niet fysiek vergaderen door corona. Maar we gaan gewoon online door! Als je vragen, interesse of leuke ideeën hebt, stuur dan vooral Tessa (voorzitter.bijzondereactiviteiten@dwars.org) een mailtje!