Bijzondere Activiteitencommissie

Commissievoorzitter: Thomas Duikersloot, voorzitter.bijzondereactiviteiten@dwars.org
Commissiesecretaris: Laura Adriaansen, secretaris.bijzondereactiviteiten@dwars.org
Verantwoordelijk bestuurslid: Martijn Staal, martijn@dwars.org

Naast alle politiek inhoudelijke dingen die DWARS doet, is er ook ruimte voor gezelligheid! De Bijzondere Activiteitencommissie (BACo) is in de lente van 2017 opgericht om het bestuur te ondersteunen bij het organiseren van leuke activiteiten. De BACo organiseert jaarlijks allerlei leuke dingen zoals het zomerkamp, DWARS Got Talent en het Fabuleuze Feestdagen Festijn. Ook zijn we altijd bezig met nieuwe activiteiten bedenken!

Waar zijn we nu mee bezig?

De coronacrisis zorgt ervoor dat sociaal contact belangrijker is dan ooit. Natuurlijk houden wij ons altijd aan de regels, maar dit weerhoudt ons er niet van om leuke activiteiten te organiseren. Of we dit nou online of fysiek doen.

We werken momenteel hard met zijn alle om het jaarlijkse DWARS Got Talent te organiseren. We moeten hierbij creatief denken omdat het dit jaar een online activiteit zal zijn. Daarnaast zijn we ook bezig met het Fabuleuze Feestdagen Festijn. Hierbij vieren we samen met andere DWARSers de feestdagen. Dit zal plaatsvinden op 21 november. We zijn ondertussen ook alvast bezig met de eerste activiteiten voor volgend jaar, zoals het gala.

Hoe doen we dit? We vergaderen een keer in de drie weken. Hier bespreken we wat we allemaal al weten en bedenken we nieuwe ideeën en plannen die weer uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan het vinden van locaties, uitwerken van quizzen of spelletjes, benaderen van sprekers, het maken van promoties en nog veel meer. Iedereen is vrij om bij te dragen waar en wanneer ze kunnen zodat we samen steeds weer gave activiteiten kunnen neer zetten!

Geïnteresseerd?

De BACo is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden of goede ideeën. We vergaderen eens in de drie weken en je bent altijd welkom om een keer aan te sluiten. Helaas kunnen we momenteel niet fysiek vergaderen door corona. Maar we gaan gewoon online door! Als je vragen, interesse of leuke ideeën hebt, stuur dan vooral Thomas (voorzitter.bijzondereactiviteiten@dwars.org) een mailtje!