Bestuursvacatures

Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van DWARS!

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur!

Als bestuurslid zorg je niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar ben je ook bezig met o.a. leuke acties, inspelen op de actualiteit en het vinden van nieuwe manieren om de groene en linkse idealen van DWARS te verspreiden. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Het maakt niet uit wat voor opleiding of werk je doet, maar je moet natuurlijk wel de nodige tijd willen investeren in DWARS. Ervaring binnen DWARS of andere organisaties is een pre, maar geen vereiste. In het DWARS-bestuur krijg je daarnaast de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vaardigheden aan te leren en ervaring op te doen in een energieke en gedreven omgeving.

Er zijn verschillende functies waarin je dit kunt doen, of je nu politiek inhoudelijk, enthousiasmerend of organisatorisch aan de slag wilt. Deze functies staan hieronder uitgebreider omschreven. Heb je een functie gevonden waar je enthousiast over bent? Stuur dan uiterlijk 31 maart 2018 je motivatiebrief (maximaal 1 A4), cv en de gegevens van twee referenten (één van binnen DWARS en één van buiten DWARS) naar kandidatencommissie[at]dwars.org om te solliciteren! De verkiezing van het nieuwe bestuur vindt plaats op het zomercongres op 16 en 17 juni 2018.

Klik hier voor meer informatie over de bestuursfuncties.

Klik hier voor het OverDWARS & Bestuursinfoboekje waarin huidige bestuursleden meer vertellen over hun functie!