Bestuursvacatures

Solliciteer nu voor het landelijk bestuur van DWARS!

Vind je het hartstikke leuk bij DWARS, en wil je graag meer betekenen voor de vereniging? Solliciteer dan nu voor het landelijk bestuur! Op het congres van 10 en 11 juni vinden de verkiezingen plaats.

Als bestuurslid zorg je niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar ben je ook bezig met o.a. leuke acties, inspelen op de actualiteit, en het vinden van nieuwe manieren om de groene en linkse idealen van DWARS te verspreiden. Je krijgt de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vaardigheden te leren en ervaringen op te doen in een energieke en gedreven omgeving.

Er zijn verschillende functies waarin je dit kunt doen, of je nu politiek inhoudelijk, enthousiasmerend, of organisatorisch aan de slag wilt. Deze functies staan hieronder uitgebreider omschreven. Heb je een functie gevonden waar je enthousiast over bent? Stuur dan uiterlijk 31 maart 2017 je motivatiebrief, CV en de gegevens van twee referenten naar kandidatencommissie[at]dwars.org om te solliciteren!

Klik hier voor meer informatie over de bestuursfuncties.

Ook hebben de huidig bestuursleden iets geschreven over hoe zijn hun post ervaren. Meer hierover kan je lezen in het zoekboekje, te downloaden hieronder!

Zoekboekje 2017