Word actief

For English, go to šŸ‡¬šŸ‡§ Get involved.


Wil je actief worden bij DWARS Amsterdam, maar weet je niet goed hoe? Hier vind je de antwoorden! Je kan je namelijk op verschillende manieren inzetten voor de afdeling!

 

Activiteiten

Ten eerste kan je eens een activiteit bezoeken; op onze Instagram-, Facebook– en agendapagina vindt je de aanstaande activiteiten. Al deze evenementen zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

 

Commissies

Ten tweede kan je je voegen bij een van de commissies. Nu hebben we de Diversiteitscommissie (DivCo), de Acties & Campagnes Commissie (AcCie), de Cultuur Commissie (CuCo), Commissie Lokale Politiek en de Internationaalcommissie (Intercom). Ben je geĆÆnteresseerd en wil je lid worden van Ć©Ć©n (of meerdere) commissies? Info over elke commissie en contactgegevens zijn hier te vinden.

 

Regiogroepen

Ten derde als je in de regio Alkmaar (Noord-Holland Noord), Almere of Hilversum (’t Gooi) woont, kan je actief worden bij onze regiogroepen! Ook als er in jouw regio geen regiogroep bestaat, kan je contact opnemen met ons opnemen en dan helpen we je verder! Meer info hierover is hier te vinden.

 

Mailinglist, nieuwsbrief en WhatsappgroepĀ 

Tenslotte zijn er meerdere manieren om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij DWARS Amsterdam. Naast Facebook en de website kan de secretaris je in de mailinglijst zetten. Je ontvangt dan onder meer de agenda en notulen van kopgroepvergaderingen. Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, en is er eenĀ Whatsappgroep.