Valentijnsactie

Beste DWARSer,

Valentijnsdag komt eraan! Helaas is het dit jaar niet zo intiem als normaal, maar wees niet getreurd, want we hebben (hopelijk) een alternatieve oplossing.

Je kunt voor je Valentijntje, gewone vriend(in) of voor een DWARSer die wij voor je kiezen een zelf ontworpen DWARS Amsterdam valentijnskaart, een kleine cactus of natuurlijk een combinatie ervan kopen.

Aangezien corona niet alleen ons, maar ook bedrijven raakt, zullen we 25 % van de opbrengsten aan Theater de Meervaart doneren, zo kunnen we ook onze lokale kunstenaars een beetje steunen.

Hoe werkt het?

Vul het onderstaande formulier in. Geef daarin een naam en adres* op aan wie je het kaartje stuurt. Als je het (anoniem) aan een mede-DWARSer wilt versturen die wij kiezen, mag dat ook en dit kun je aangeven. Mocht je een eigen tekst op de kaart willen hebben, dan kun je dat ook aangeven. Wij zullen de tekst er dan met de hand opzetten.

We zullen proberen om zoveel mogelijk dingen op 14 februari zelf (met de fiets) rond te brengen. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om een plantje (ver) buiten de Amsterdam te versturen. Kaartjes kunnen natuurlijk wel overal heen verstuurd worden!

*Alle informatie die je opgeeft, zal natuurlijk met zorg gebruikt en niet langer dan nodig opgeslagen worden!

Wij hopen dat er zo veel mogelijk kaartjes en cactusjes verstuurd worden om een mooi bedrag op te halen voor het goede doel en natuurlijk om zo veel mogelijk DWARSers op afstand toch Valentijnsdag te kunnen laten vieren.

Groetjes,

De Parkietjes


Prijzen

  • Valentijnskaartje met/zonder tekst 1 euro
  • Kleine cactus in tinnen potje 3 euro
  • Valentijnskaartje + cactus 3,50 euro 
  • Valentijnskaartje met de post (als het buiten onze afdeling is) 1,80 euro