Toekomst van Duurzame (dance) events | DWARS & Jonge Democraten Amsterdam

Amsterdam Dance Event is net achter de rug, maar in Amsterdam en omstreken vinden er het hele jaar door grote en kleine evenementen plaats. Maar hoe milieuvriendelijk zijn al die festivals nou eigenlijk? Kan het duurzamer? En wat is de rol van de politiek daarbij?
DWARS Amsterdam en Jonge Democraten Amsterdam organiseren een thema-avond rondom “de toekomst van duurzame (dance) events”. We kunnen in ieder geval alvast bevestigen dat Green Events speciaal voor ons een plekje in de agenda heeft weten te ruimen! Een unieke kans dus!
Green Events
Green Events heeft als missie om verduurzaming in de evenementenindustrie te bevorderen. Zo zijn ze betrokken bij bekende Amsterdamse festivals zoals DGTL, Thuishaven en Loveland, maar hebben ze ook inititieven zoals ADE Green en een ‘Green Deal’ voor ‘waste-free festivals’ op touw gezet. In hun aanpak richten ze zich zowel op mens als milieu. Green Events is dus bij uitstek een expert op het gebied van duurzame (dance) events. Green Events zal ons meer vertellen over wat ze doen, wat hun aanpak is, wat er nog moet gebeuren om evenementen echt circulair te krijgen, en hoe zij de toekomst van duurzame events zien.
Van te voren wordt er ook samen gegeten. Wil je mee-eten? Stuur een mailtje naar: secretaris.amsterdam@dwars.org en geef aan als we rekening moeten houden met allergieën!
Datum: dinsdag 29 oktober
Tijd: 19:30 inloop, 20:00 start
Mee-eten: 19:00
Locatie: CREA, Nieuwe Achtergracht 170, lokaal 3.12
  • Locatie: CREA Amsterdam
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 29 October 2019 20:00