Thema-avond FNV: minimumloon naar 14

Vergeet de Fight For $15 in de V.S. – De Voor14-campagne komt naar Amsterdam! Deze campagne strijd voor een eerlijkere verdeling van de welvaart in Nederland, door verhoging van het minimumloon naar €14 per uur. Iedere Nederlander moet kunnen leven in plaats van overleven!

Op dinsdag 15 oktober nodigt DWARS Amsterdam de FNV uit om ons meer te vertellen over waarom een verhoging van het minimumloon naar 14 euro een belangrijke maatregel is om economische rechtvaardigheid te bereiken. Ook zullen we bespreken hoe we met DWARS Amsterdam dit punt op de politieke agenda kunnen zetten! We gaan onder andere nadenken over een actieplan van DWARS Amsterdam tijdens de Voor14-campagneweek in december. Dat zal na de avond waarschijnlijk verder opgepakt worden door de ACCO (Acties en Campagnes Commissie) en ook PACT (Politiek Actief Commissie Team) denkt mee! Ben je super enthousiast geworden? Ook zal aan bod komen hoe je zelf kan meebouwen aan deze grassroots beweging.

Ook wordt er vooraf samen gegeten. Wil je mee-eten? Stuur een mailtje naar: secretaris.amsterdam@dwars.org en vergeet niet te vermelden of je allergieën hebt!

Wanneer? Dinsdag 15 oktober
Waar? CREA, lokaal 2.13
Eten: 18:30
Inloop: 19:00
Start: 19:30
Eind/borrel: 21:30

15

Oct

Thema-avond FNV: minimumloon naar 14

DWARS Amsterdam

CREA Amsterdam
19:00