Samenreizen met DWARS Amsterdam naar inputsessies

UPDATE: omdat geen enkele locatie in Amsterdam aan onze eisen voldeed (bereikbaarheid, toegankelijkheid en kosten) hebben we dit event moeten verplaatsen van Amsterdam naar Utrecht. Excuses voor dit ongemak.

De programmacommissie is al een tijdje bezig met het verzamelen van ideeën voor het nieuwe politiek programma. Jouw mening is daarin heel belangrijk! Daarom trekken we in september door het land om jullie input te verzamelen. Het politiek programma is belangrijk voor DWARS en DWARSers, dus zet de datum van de avond het dichtst bij jou in de buurt vast in je agenda!

Tijdens deze avonden gaan we met jullie in gesprek, peilen en verzamelen we al jullie input om daar verder mee aan de slag te gaan. De avonden bieden drie verschillende mogelijkheden om input te leveren. Op de website kan je hier meer info over vinden: https://dwars.org/inputsessies-politiek-programma/

Kan je deze avond niet? Check dan verder of je op één van de overige vier locaties en data wel kan! En anders is de programmacommissie altijd te bereiken via programmacommissie [at] https://dwars.org

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via http://https://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Casey via casey [at] https://dwars.org.

Reis je met ons mee? Wij verzamelen op Amsterdam Centraal om 18:00 en nemen de trein van 18:14 Perron: 5.

  • Locatie: Utrecht
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 26 September 2019 19:00