Online sessie Mentale gezondheid tijdens zelfisolatie

Praat mee over mentale gezondheid tijdens zelfisolatie.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we voorlopig even niet meer bij elkaar komen. Daarom zet DWARS Amsterdam haar activiteiten online en op afstand voort. Voor de komende weken hebben we een ‘Quarantaine Agenda’ opgesteld.

In week 2 van de Quarantaine Agenda gaan we het hebben over mentale gezondheid tijdens zelfisolatie. Onder deze hoogst uitzonderlijke omstandigheden kan iedereen last krijgen van de mentale gezondheid. Misschien vind je het lastig om om te gaan met het verminderd sociale contact of het verlies van structuur. Of misschien voel je je angstig over je gezondheid of die van je naasten. Of misschien loop je wel tegen hele andere dingen aan sinds je in quarantaine zit.

Tijdens deze online sessie over Mentale gezondheid gaan we via een video call op interactieve wijze in gesprek met psycholoog Wenneke Beukeboom. We zullen het hebben over concrete tips om mentaal fit te blijven gedurende de coronacrisis en er is volop ruimte om ervaringen uit te wisselen.

SAFE SPACE: deze online sessie is een safe space. Iedereen heeft recht op de eigen gevoelens zonder dat deze in twijfel worden getrokken en is vrij om de eigen ervaringen te delen met de groep zonder daarop beoordeeld te worden. Tijdens deze sessie zal er extra op gelet worden dat de safe space gewaarborgd blijft.

Wat? Online sessie Mentale gezondheid tijdens zelfisolatie
Waar? Video call, meer informatie via mail
Wanneer? Vrijdag 3 april
Hoe laat? Inloop 18:45, Start 19:00

Meld je hieronder aan, dan ontvang je meer informatie over waar de online sessie precies zal plaatsvinden op je mail.

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 03 April 2020 19:00