Infoavond Functies bij GroenLinks


Lijkt het jou misschien wel wat om op de lijst te staan voor de verkiezingen in 2022? Of wil je gewoon meer weten over het leven van een politicus of bestuurslid bij GroenLinks?

Kom naar de DWARSe avond over functies bij GroenLinks! DWARS Amsterdam ziet graag dat meer DWARSers een jong geluid laten horen in een functie bij GroenLinks. Tijdens deze infoavond zullen we focussen op politieke en bestuursfuncties bij GroenLinks op gemeentelijk niveau. Maar ook bij de provincie kunnen ze toffe, jonge DWARSers goed gebruiken!

Deze avond organiseert DWARS Amsterdam in samenwerking met GroenLinks Amsterdam, maar ook DWARSers uit andere gemeentes die meer willen weten over het bekleden van een GroenLinks-functie zijn van harte welkom. De politieke en verenigingsstructuur in andere gemeentes wijken wel af van de gemeente Amsterdam: in andere gemeentes zijn er geen stadsdeelcommissies en geen overkoepelend federatiebestuur.

De sprekers:
> Simion Blom, gemeenteraadslid
> Fatin Bouali, stadsdeelcommissielid Noord
> Jerry Jansma, algemeen bestuurslid federatiebestuur
> Sonja Muusses, voorzitter afdelingsbestuur Centrum

De sprekers zullen vertellen over hun eigen functie en er zal genoeg ruimte zijn voor vragen. Daarnaast zal Anne Vernooij van Zin in GroenLinks Amsterdam meer vertellen over Traject 2022, een trainingstraject voor iedereen die geĆÆnteresseerd is om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad- of stadsdeelcommissieverkiezing van 2022.

Wat? Infoavond Functies bij GroenLinks
Waar? Metabollic Lab, Korte Papaverweg 6, Amsterdam. Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Wanneer? Dinsdag 14 januari
Hoe laat? Inloop 19:30, Start 20:00

Ben je erbij? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: Metabollic Lab, Amsterdam
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 14 January 2020 20:00