Algemene afdelingsvergadering (Amsterdam)

Let op! Meld je aan voor dinsdag 30 juni, 9.00. Dit is nodig om digitaal stemrecht te regelen.

Op woensdag 30 juni heeft DWARS Amsterdam weer een algemene afdelingsvergadering (aav). Vanwege corona zal de zomer-aav online zijn.

Op de zomer-aav legt het bestuur verantwoording af over het afgelopen halfjaar. Dit betekent dat zij uitleg geven over hoe het afgelopen halfjaar gegaan is. Verder zijn er verkiezingen voor het volgende bestuur en commissievoorzitters.

DWARS Amsterdam zoekt voor het jaar 2021-2022 een nieuw bestuur. Via deze link vind je de vacatures voor het bestuur en de commissies. In de vacatures vind je informatie over de functies, en hoe je kunt solliciteren. Je kon solliciteren bij de Zoekcommissie tot woensdag 16 juni, maar kandideren is altijd mogelijk op de aav zelf. Andere belangrijke dagen vind je ook via de link.

Verder kun je in aanloop naar de zomer-aav vragen aan het bestuur of commissievoorzitters, wijzigingsvoorstellen en moties indienen.

We zullen de zomer-aav waarschijnlijk houden via Zoom. Via Zoom kun je online vergaderen met microfoon en webcam. Zoom is een Amerikaans bedrijf. Je kunt in het formulier hieronder bezwaar maken tegen het gebruik van jouw gegevens voor Zoom. Het bestuur probeert dan een werkend alternatief te vinden.

Via het formulier hieronder kun je je als lid of geĆÆnteresseerde aanmelden voor de zomer-aav. Op de website vind je hier ook de stukken die belangrijk zijn: de voorlopige agenda, de bestuursverantwoordingen, de kandidaten en hun motivaties, financiĆ«le stukken, moties, wijzigingsvoorstellen en dergelijke. Ook zal je uitleg ontvangen over het bijwonen van de online zomer-aav.

Als je vragen hebt over de zomer-aav, kun je deze stellen aan de secretaris (Frank Lemmers). Dit kan je doen door een mail (secretaris.amsterdam@dwars.org) te sturen. Als je vragen hebt over de vacatures of het kandidaatstellingsproces, kun je de Zoekcommissie mailen (zoekcommissie.amsterdam@dwars.org).


  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 30 June 2021 19.00