Geen categorie

Mededeling: t/m 1 juni alleen online activiteiten bij DWARS Amsterdam

26 maart 2020

In onze vorige update werd vermeld dat alle activiteiten bij DWARS Amsterdam tot en met 31 maart worden afgelast. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 wordt deze maatregel doorgetrokken tot en met 1 juni. Het is nog onduidelijk of en welke afgelaste evenementen naar een ander moment kunnen worden geplaatst.

In de tussentijd hebben wij gewerkt aan het samenstellen van een heuse ‘Quarantaine Agenda’. Deze bestaat uit verschillende activiteiten waar iedereen gewoon op afstand, online, aan kan deelnemen. Voor de komende paar weken ziet de agenda er als volgt uit (zie afbeelding hieronder). Meer informatie vind je terug bij de evenementen in de agenda op onze website. We hopen jullie van harte terug te zien…via onze

Gerelateerd Nieuws

Logo van Voedselbanken.nl. Vork in oranjekleurig hart.
Geen categorie

De voedselbank in Amsterdam Noord

Schrijver: Kiete Schmitt
In coronatijd ben je waarschijnlijk veel met jezelf en je familie bezig. L…

22 oktober 2020
Doe mee, Geen categorie

Meld je aan voor de Campagnecommissie!

DWARS Amsterdam is op zoek naar een nieuwe Campagnecommissie! Dit team van maximaal 8 mensen houdt z…

11 oktober 2020
September in actie!
Geen categorie

AcCie in actie: de Voedselbank

De Actiecommissie heeft een actie opgezet voor de Voedselbank in Amterdam Noord. Voor veel mensen di…

28 september 2020