Nieuws

Vacature Voorzitter Commissie Diversiteit

08 april 2018

(+/- 3 uur per week)

De commissie diversiteit is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Deze commissie is opgericht om onze contacten met allerlei organisaties in Amsterdam te versterken: wat speelt er bij hen en hoe kunnen we misschien samenwerken? Ook organiseert de commissie diversiteit evenementen rondom het thema diversiteit. De voorzitter is verantwoordelijk voor het organiseren van de vergaderingen en het aansturen van de commissie. We zoeken iemand die bereid is tijd in de commissie te steken, affiniteit heeft met het onderwerp diversiteit, een eigen stem heeft, maar ook een platform voor anderen wil faciliteren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die het DWARS Amsterdam team diverser maakt, op het gebied van gender, seksuele oriëntatie en/of etnische achtergrond. Heb je interesse? Leuk! Stuur dan even een mailtje met een korte motivatie naar fatin.amsterdam@dwars.org. De deadline om te reageren op deze vacature is 8 juni 2018.

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Word afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 16 juni! Solliciteren doe je door een mailtje te stur…

19 mei 2021
Nieuws

DWARS Amsterdam zoekt nieuw bestuur!

Aankomend jaar (2020-2021) heeft DWARS Amsterdam weer een nieuw bestuur nodig! Daarom zijn wij op zo…

18 mei 2020
Nieuws

[Persbericht] Jongerenorganisatie GroenLinks met eigen lijst naar gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam

AMSTERDAM, 1 april 2020 – DWARS Amsterdam, de lokale politieke jongerenorganisatie gelieerd aan Groe…

01 april 2020