Alle kandidaten voor CampagneCommissie wintercongres 2021

Op dit congres worden er nieuwe leden voor de campagnecommissie aangesteld. Deze commissieleden wordt door het Landelijk Bestuur voorgedragen, en door het congres ingestemd. Dit gebeurt bij acclamatie. De campagnecommissie wordt verkozen via acclamatie, hoe dat werkt vind je in het blokje Vergaderorde. De voordracht en introductie stukjes van de kandidaten vind je hieronder:

Deniz Sözeri

Beste DWARSers,

Mijn naam is Deniz Sözeri (zij/haar), ik ben 18 jaar oud en kom uit Den Haag. Sinds dit jaar studeer ik bestuurs- en organisatiewetenschap in Utrecht.

Al ruim een jaar ben ik lid van DWARS. Helaas kwam corona niet lang na mijn aanmelding bij DWARS roet in het eten gooien waardoor ik, naast DWARS101, niet heel actief betrokken ben geweest. Nu er een einde lijkt te komen aan het coronatijdperk wil ik graag actief worden bij DWARS en de campagnecommissie lijkt mij de perfecte plek om dat te doen!

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aankomst zal campagne voeren van nog groter belang zijn. Door mijn huidige studie, mijn ervaring met campagne voeren en promoten op de middelbare school en nu ook bij mijn studievereniging denk ik dat ik in deze belangrijke tijd een goede aanwinst ben voor de campagnecommissie!