Zomertour DWARS

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/f/f/dwars.org/httpd.www/wp-content/themes/Dwars/avg_privacy_field.php on line 15 Warning: array_push() expects parameter 1 to be array, null given in /customers/0/f/f/dwars.org/httpd.www/wp-content/themes/Dwars/avg_privacy_field.php on line 37

Lieve DWARSers,

 

Deze zomer is onze tour aan! We gaan in meer dan 15 steden meer dan 25 onderwijsinstellingen bezoeken. Op al deze plekken willen we zichtbaar zijn en nieuwe DWARSers ontmoeten. Zelf weten ze nog niet dat ze DWARSers zijn en we hebben jullie hulp nodig om hen dat te doen beseffen. Op deze markten informeren en enthousiasmeren we jonge geïnteresseerden.

Wil jij helpen? Super! Je kunt hieronder je beschikbaarheid doorgeven. In de week van 20 tot 24 augustus vindt het grootste deel van de markten plaats. Je kunt ook aangeven in welk deel van het land je beschikbaar bent.

Om jou wat meer zekerheid te geven tijdens het vrijwilligen en om je als dank iets mee te geven waar je een leven van kan profiteren, mag je als vrijwilliger meedoen aan onze ‘assertiviteitstrainingen’ die in drie steden in het land aangeboden worden. Via het formulier hieronder kun je je opgeven voor een training. De datum in Groningen zal in week 30 zijn, en wordt zsm hier bekend gemaakt.

Thank you

<3 <3 <3

 

Meld je aan als zomertour vrijwilliger

    Niet op elke datum is in elke regio een markt. Het kan dus zijn dat op jouw beschikbare dag, je niet wordt gevraagd om te vrijwilligen. Dat betekent echter niet dat je niet kan deelnemen aan de training. We appreciate the effort! Ook bij een overschot aan vrijwilligers word je misschien niet ingezet. In dat geval ben je van harte welkom om voor de gezelligheid langs te komen op de markt.

 

13

Aug

Zomertour DWARS

DWARS

Nederland