Zomerkamp 2021

LET OP: HET ZOMERKAMP IS UITVERKOCHT. AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST KAN ONDERAAN DEZE PAGINA.
Jaaa, het zomerkamp komt er weer aan! Na een jaar geen kamp gehad te hebben, hopen
we dit jaar wél te kunnen gaan genieten. Het zal plaatsvinden in het weekend van 20-22 augustus!

Wat gaan we doen?
We hebben een hoop leuke dingen gepland voor dit weekend. Het is een fijn moment om al je DWARSe vrienden weer te zien of om juist nieuwe mensen te leren kennen. Er zal ruimte zijn voor inhoudelijke dingen én ontspanning en lol.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?
Door de coronamaatregelen is het nog niet zeker of het doorgaat. Dit hangt af van de groepsgrootte die toegestaan is en ook of er nog afstand gehouden moet worden. Daarom hoor je later of het doorgaat. Gaat het niet door? Dan krijg jij je geld natuurlijk gewoon terug.

Waar is het?
Het kamp zal gehouden worden in het prachtige Brabant. De locatie ligt in Helvoirt en is goed te bereiken met het OV. Het adres is Kampeerboederij de Runsvoort, De Runsvoort 2, 5268 KN Helvoirt. Ga naar station Oisterwijk en neem vanaf daar de bus 239 naar Den Bosch en stap uit bij de halte Biezenmortelsestraat. Vanuit hier is het minder dan tien minuutjes lopen.

Wanneer is het?
Het zomerkamp vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus. Op vrijdag ben je vanaf eind van de middag welkom en we zullen zondagmiddag weer vertrekken. Meer details en een fijne paklijst kan je via de mail verwachten als je je aanmeldt voor het kamp.

Wat kost het?
Om er bij te zijn vragen we wel een bijdrage van je. De kosten daarvan bedragen €30 voor een heel weekend en €22,50 voor één dag (zaterdag/zondag). Kun je het niet (in één keer) betalen? Dan kun je contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester@dwars.org zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Hoe kan ik me aanmelden?
Het Zomerkamp is uitverkocht. Dit betekent dat er geen kaartjes meer beschikbaar zijn. Aanmelden voor de wachtlijst kan via onderstaand formulier. Let op: aanmelden voor de wachtlijst geeft geen garantie om aanwezig te kunnen zijn.

Na het kopen van een ticket voor het zomerkamp, krijg je GEEN bevestigingsmail. We sturen later nog een mail met meer informatie, waarbij we onder andere ook vragen naar je dieetwensen en een noodnummer.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je snel aan! We hopen je daar te zien.

Heb je nou nog vragen of zorgen, stuur dan vooral een mailtje naar scholingenactiviteiten@dwars.org

Wachtlijst Zomerkamp 2021

Naam
Wanneer wil je komen?
Privacyvoorwaarden(Vereist)

20

Aug

Zomerkamp 2021

DWARS Landelijk

Kampeerboerderij de Runsvoort, De Runsvoort 2, 5268 KN Helvoirt
16:00