Thema-avond psychosociale problemen onder jongeren

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/0/f/f/dwars.org/httpd.www/wp-content/themes/Dwars/avg_privacy_field.php on line 15 Warning: array_push() expects parameter 1 to be array, null given in /customers/0/f/f/dwars.org/httpd.www/wp-content/themes/Dwars/avg_privacy_field.php on line 37

Woensdag 17 januari organiseert DWARS een thema-avond over psychosociale problemen onder jongeren. Een thema dat de laatste tijd veel aandacht krijgt in de media, maar waarop nog steeds een taboe rust. Tijdens deze avond gaan experts op dit gebied in gesprek met elkaar om te kijken hoe we de hulp voor jongeren kunnen verbeteren en het taboe kunnen doorbreken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

De volgende sprekers zullen aanwezig zijn:
Linda Voortman is Tweede Kamerlid voor GroenLinks met GGZ in de portefeuille, zij kan ons meer vertellen over het huidige beleid van de ggz.
We verwelkomen twee gasten van de Nationale Jeugdraad. Een van hen is Gaby Drenth, zij houdt zich bezig met het betrekken van ervaringsdeskundigen om de zorg voor jongeren in de ggz te verbeteren. Daarnaast zal zij een ervaringsdeskundige meenemen. Meer informatie over het project lees je hier: https://www.njr.nl/…/in-gesprek-met-jongeren-uit-de-jeugd-g…
Daarnaast ontvangen we Theo Mathot, psycholoog bij Indigo en gespecialiseerd in emotionele- en gedragsproblemen bij jeugd, stress, depressie, angst. Als psycholoog kan hij vertellen wat hij ziet in de praktijk en waar werknemers in de ggz tegenaan lopen.

Wil je dat jouw vraag beantwoord wordt? Stuur hem dan alvast door het formulier hieronder in te vullen.

17

Jan

Thema-avond psychosociale problemen onder jongeren

DWARS

Oudegracht 36 (Kargadoor)
Inloop: 19.30 Start: 20.00