Nieuweledenavond

Op woensdag 30 oktober is er weer een Nieuweledenavond! Ben jij net lid geworden? Of juist wat langer, maar ben je benieuwd wat je precies kunt doen bij DWARS? Kom dan bij ons langs, en je leert niet alleen DWARS kennen, maar ook andere kersverse DWARSers! ?

DWARS is gevestigd in het hoofdkantoor van GroenLinks, aan de Oudegracht 312 in Utrecht. De inloop start om 19:00, om 19:30 beginnen we. Tijdens deze avond kom je te weten wat DWARS is, waar wij voor staan en vooral hoe jij actief kunt worden. Ook komt er een leuke DWARSe spreker. Deze keer zal Helmonds gemeenteraadslid Tim van Meulengraaf komen spreken. Hij zal vertellen over zijn connectie met DWARS en hoe het is om gemeenteraadslid te zijn. Na afloop gaan we natuurlijk gezellig samen borrelen om de avond af te sluiten.

DWARS wil dat iedereen hun activiteiten kan bezoeken, ook mensen met een kleinere portemonnee. Leden kunnen hun reiskosten daarom declareren via https://dwars.org/declareren.

Heb je iets nodig om deze activiteit voor jou toegankelijk te maken? Laat dit dan weten aan Casey via casey [at] dwars.org.

Meld je aan via dwars.org/nieuweledenavond, zet jezelf op aanwezig voor de laatste updates, en tot 30 oktober!

30

Oct

Nieuweledenavond

DWARS Landelijk

Oudegracht 312, Utrecht
19:00 - 21:00